fbpx
Skip to main content
Montenegro Erlajns, avion

Montenegro Erlajns se seli da bi izbegao skandal

PODGORICA - Crnogorska nacionalna avio kompanija Montenegro Erlajns će do 1. maja iseliti svoje predstavništvo u Moskvi, iz prostorija koje deli sa Atlas bankom, da bi kako su kazali izbegli nasilno iseljenje i skandal.

Do 1. maja Montenegro Erlajns platio je zakup i o tome su obavestili Atlas banku. U saopštenju dostavljenom Vikend novinama navodi se da su pomenute prostorije za petogodišnji boravak Atlas banke i Montenegro Erlajnsa dobijene zajednčki od strane Glavne uprave diplomatskog korpusa pri Ministarstvu inostranih poslova Rusije.

“U startu se znalo da će u tim prostorijama boraviti Atlas banka i Montenegro Erlajns. To je bilo nastojanje Atlas banke zbog sopstvenih interesa. I do tada, na drugoj adresi, Montenegro Erlajns i Atlas banka bili su zajedno, poslednje tri godine”, ističu u komaniji.

Motiv što je Duško Knežević vlasnik Atlas banke, zatražio da se avio kompanija seli iz postojećih prostorija u Moskvi navodno je odluka nacionalne kompanije da u avionima umesto njegove vode “Akva monta” počne da se služi voda drugog proizvođaca.

Da li je istina da je Atlas banka odlučila da prekine saradnju u Moskvi zbog nedobijanja tendera za nabavku vode, u nacionalnoj avio kompaniji kažu da im je nepoznato, ali da je tačno da je posle tog tendera “jako porastao pritisak na Montenegro Erlajns za napuštanje zajedničkih prostorija”.

( CDM )

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd