Skip to main content
Irak u plamenu tokom Prvog zalivskog rata

MRAČNA PREDVIĐANJA: U maju će nas udariti asteroid, a u JUNU počinje TREĆI SVETSKI RAT! (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Rusija i Kina će napasti Ameriku, a Evropa...

Vidovnjak Pastor Rikardo Salazar objavio je svoje predviđanje da će treći svetski rat uskoro početi tako što će Rusija i Kina započeti rat protiv SAD-a. Ovaj sukob će se desiti tri meseca nakon što Evropa, zbog najezde izbeglica, zatvori svoje granice.

Uzimajući u obzir da je zatvaranje granica već počelo, po njegovom predviđanju to znači da bi se veliki sukob mogao desiti već na leto!

- Osim novog rata, u Zemlju će 16. maja udariti ogroman asteroid koji će izazvati brojne potrese i smrt više od milijardu ljudi - rekao je Rikardo u ovom snimku, ali i najavio Hristov dolazak.

asteroid
Foto: Profimedia/ilustracija

Pogledajte "najzanimljivija" predviđanja ovog vidovnjaka:

1. Na nebu će se 1. aprila 2016. pojaviti zvezda koja će svake noći postajati sve veća. Ruski naučnici će potvrditi da je reč o asteroidu koji će udariti u planetu Zemlju. 

2.  16. juna. 2016. godine počeće treći svetski rat između SAD-a s jedne, a Rusije i Kine sa druge strane. U ovom nemilosrdnom sukobu koristiće se i atomsko naoružanje koje će uništavati gradove u SAD-u i Japanu. 

3. Treći svetski rat će se završiti 25. oktobar 2016. godine, pobednici će biti Rusija i Kina, jer će Amerika biti oslabljena zbog udara asteroida. 

4. U martu 2017 godine, kineski jen će postati prva globalna valuta. 

5. Na Zemlju će se vratiti Isus Hrist jer u Bibliji stoji da će Antihrist Zemljom vladati 42 meseca, dolazak hrista predviđa za 2023. godinu.

Šta mislite, ima li istine u ovom predviđanju?

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
srboljub's picture

srboljub

uf lebac ti tvoj

5 | 0
laz's picture

laz

Svake godine predvidjaju isto pa kad omanu,odloze za sledecu godinu.

0 | 0

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd