fbpx
Skip to main content
Čening Tatum

Muškarac dana: Čening Tatjum

Foto: Facebook
Muškarac koji ostavlja bez daha!

Glumac koji pleni svojim izgledom rođen je u Alabami ujedno je i model, producent i plesač. Svetsku popularnost stekao je ulogom u filmu "Step up", a poznat je i po ulogama u filmovima, "Dear John", "The Vow", "21 Jump Street".

Čening Tatum
Foto: Facebook

Bio je problematičan dečak pun energije, pa su njegovi roditelji odlučili da ga upišu na nekoliko različitih sportova kako bi ga držali što dalje od nevolja. Napustivši koledž radio je kao građevinski radnik, striper i prodavac.

Čening Tatum
Foto: Facebook

Kao plesač se prvi put pojavljuje u spotu Riki Martina "She bangs". Pre glume bavio se modelingom, pa je tako u industriju mode "uplovio" zahvaljujući kampanji modne kućie Armani u kojoj je učestvovao. Karijera modela mu je pomogla u životu, učinivši mu život lakšim, jer nikada nije znao čime želi da se bavi.

Čening Tatum
Foto: Tumblr

Kasnije počinje da radi na televizijskim reklamama, pa se 2002. godine pojavljuje u reklami za Pepsi. Magazin Tear Sheet svrstao ga je među 50 najlepših lica 2001. godine. Svoju suprugu upoznao je na snimanju filma "Step up". Sa Dženom Divejn, s kojom ima ćerku, u braku je već pet godina.

Čening Tatum
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Janci's picture

Janci

Konačnoooooo :). Preleppp je!!!

2 | 3
Jana's picture

Jana

Meni se on ne sviđa

2 | 2

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd