fbpx
Skip to main content
Milutin Milošević

Muškarac dana: Milutin Milošević

Foto: Facebook
U njemu se krije budućnost srpskog filma.

Možda će vam se na prvi pogled učiniti da ne znate o kome je reč, ali ko god je gledao film "Beogradski fantom" znaće da je u pitanju markantan Milutin Milošević. Filmski, pozorišni i televizijski glumac rođen je u Čačku.

Milutin Milošević
Foto: Facebook

Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Na 44. Filmskim susretima u Nišu dobio je Povelju za najbolju mušku 2009. godine, što mu ne može niko osporiti. Trudi se da se u našem jeziku što manje izgovaraju tuđice, jer smatra da se na taj način bogatstvo našeg jezika narušava.

Milutin Milošević
Foto: Facebook

Svoj glumački doprinos dao je u seriji "Žene sa Dedinja", kao i u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu". Iako je potencijalni glavni glumac bio Sergej Trigunović, uloga Gavrila u ovom filmu je ipak pripala njemu. Kao i svakom studentu glume bilo mu je teško da se probije na filmu, pa je svoju karijeru započeo u pozorišnim predstavama. Pojavio se u reklami za Gillette za skandinavsko tržište.

Milutin Milošević
Foto: Facebook

Važi za jednog od najzapaženijih glumaca po izboru žena. Vrhunac karijere, kako smatra, bila bi uloga u stranim filmovima i ukoliko bi postao deo Holivuda. Zaljubljenici u njegov talenat mogu ga gledati u Ateljeu 212 i pozoruštu Duško Radović. Osim svojim taletnom, dame širom Srbije zaludeo je svojim neverovatnim šarmom i izgledom koji mami uzdahe.

Milutin Milošević
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
neki's picture

neki

Dzabe, nema harizmu.

3 | 5

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
15 Beograd