fbpx
Skip to main content
Muškarac dana: Tom Hardi

Muškarac dana: Tom Hardi

Foto: Facebook
Magnet za žene!

Engleski glumac rođen je 15. septembra 1977. godine u Londonu. Njegova majka je umetnik i slikar, a otac pisac komedija i romana. Završio je glumačku školu u Londonu, a Geri Oldman mu je najbolji glumac svih vremena.

Muškarac dana: Tom Hardi
Foto: Facebook

Godine 1998. pobeđuje na takmičenju supermodela do 21. godine. Iste godine se pridružio dramskoj trupi, a potom dobio ulogu u manjim televizijskim serijama. Karijeru je započeo ulogom američkog vojnika u ratnoj drami, a filmski prvenac je imao u ratnom trileru "Pad crnog jastreba" koji je režirao Ridli Skot.

Muškarac dana: Tom Hardi
Foto: Facebook

Dobijao je pretežno uloge opakog momka i gangstera, a 2009. godine je za potrebe filma "Bronson", u kom je dobio glavnu ulogu, morao naporno da vežba i nabaci čak 19 kilograma mišića. Pažnju devojaka je skrenuo po ulogama u filmovima Lawless, Warrior i ulogom zločinca u poslednjem filmu trilogije o Betmenu.

Muškarac dana: Tom Hardi
Foto: Facebook

Seksipilan glumac se 1999. godine oženio glumicom Sarom Vard, a rastali su se 2004. godine. Sa bivšom devojkom je 2008. godine dobio sina, Luisa Tomasa Hardija. U junu 2010. godine Hardi se posle jednogodišnje veze verio sa glumicom Šarlot Rajli.

U jednom intervjuu na pitanje da li je ikad spavao sa muškarcem ili imao biseksualan odnos, odgovorio je kako se "igrao sa svime i svakim", a kriva je "mladost - ludost". Imao je problema sa drogom i alkoholom, ali se uspešno izlečio.

Muškarac dana: Tom Hardi
Foto: Facebook
+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Divna's picture

Divna

Divan!

3 | 3

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19