Skip to main content
Kos

Na Skupštini KK Crvena zvezda potvrđen Radonjićev ostanak

Foto: MN Press
Među ostalim odlukama, potvrđen je produžetak saradnje sa svim trenerima kluba, dok su izvršene i promene u rukovodećim organima.

Na drugoj redovnoj sednici Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda potvrđena je odluka o nastavku saradnje sa trenerom Dejanom Radonjićem, kao i određene promene u rukovodećim organima kluba.

Tokom višečasovnog zasedanja, Skupština kluba usvojila je sportski izveštaj za sezonu 2013/2014. koji su podneli svi treneri u sistemu Crvene zvezde. Posle iscrpne analize Skupština je usvojila ove izveštaje, a treneri Dejan Radonjić (seniori), Milan Gurović (razvojni tim – FMP), Slobodan Klipa (juniori), Aleksandar Glišić (kadeti), Milovan Bulatović (pionir) dobili su podršku za nastavak rada na istim pozicijama i u narednoj sezoni.

Dejan Radonjić na predstavljanju posle imenovanja na mesto trenera Crvene zvezde
Foto: MN Press

Takođe, ostavku na mesto predsednika Skupštine podneo je Branislav Đurđević, kao i član Skupštine Darko Ostojić, a novoizabrani članovi su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić. Takođe, ostavke su podneli i članovi Predsedništva: Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a promena je bilo i u Upravnom odboru pošto su ostavke podneli: Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.

Takođe, istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti, navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Članovi Skupštine složili su se u oceni da je neophodno da se obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana, stoji u saopštenju.

Među ostalim odlukama, usvojen je finansijski izveštaj KK Crvena zvezda, kao i i izveštaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskog izveštaja kluba. Sve odluke na drugom redovnom skupštinskom zasedanju donete su jednoglasno, navodi se na sajtu KK Crvena zvezda.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD košarka

SD fudbal

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd