fbpx
Skip to main content
Najlepša dama dana: Andrea Brejzir

Najlepša dama dana: Andrea Brejzir

Foto: Facebook
Brazilska fitnes šampionka koja svojim izgledom izaziva divljenje. Ona je jednostavno prelepa!

Trostruka svetska fitnes šampionka WBFF, rođena je 31. januara 1978. godine u Brazilu. Tipična brazilska lepotica - visina od 160 cm, prelepo lice i savršena građa. Jaka i odlučna žena koja zna šta želi kako bi ostvarila zacrtane ciljeve. Ona će vas svojim izgledom naterati da odmah krenete da trenirate. Savršenstvo se piše njenim imenom.

Najlepša dama dana: Andrea Brejzir
Foto: Facebook

Godine 2001. se doselila u Rio de Žaneiro i posvetila se teretani. U tom periodu radila je kao bikini model, kraseći naslovnice brojnih magazina i radeći reklamne kampanje. Jedno vreme se posvetila dizajniranju i prodaji nakita. Međutim, 2005. godine odlučuje da se preseli u London, gde joj se život u potpunosti menja. Teško joj je bilo da nauči engleski, pa je zbog toga doživela drugačiju varijantu izazova. Radila je kao čistačica, prala prozore i čistila kancelarije, sve dok nije usavršila engleski i postala lični trener u teretani.

Najlepša dama dana: Andrea Brejzir
Foto: Facebook

Uvek je se vodila time da se sve u životu dešava sa razlogom i da posle najtežeg poraza moraš ustati jači nego ikad. Kako kaže, bez obzira koliko se loše stvari odvijale, uvek treba da verujete u pobedu. U rekordnom roku je ova brazilska lepotica osvojila pet glavnih fitnes takmičenja, što ju je stavilo na vodeće mesto najlepšeg fitnes modela na svetu. Izdvojila se po svom izgledu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Stas, oštra mišićna definicija i neverovatan scenski pristup je samo deo onoga čime osvaja kako muški, tako i ženski svet.

Najlepša dama dana: Andrea Brejzir
Foto: Facebook

Andrea je inspiracija mnogim ljudima širom sveta da nikada ne odustaju od svojih snova, kao i da se posvete zdravijem načinu života. Trenutno živi u Dubajiu, a svoje iskustvo od 20 godina je iskoristila upravo da bi pomogla ljudima da saznaju više o fizičkoj građi, kondiciji i oblikovanju tela.

Najlepša dama dana: Andrea Brejzir
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Sidni's picture

Sidni

Auuu bas je zgodna!

2 | 0

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd