fbpx
Skip to main content
Liv Tajler

Najlepša dama dana: Liv Tajler

Foto: Tumblr
Lepotica snežnog tena i zavodljivog pogleda.

Liv Tajler je američka glumica rođena u Njujorku 1. jula 1977. godine. Od malih nogu počela je da se bavi poslovima koji su je eksponorali u javnosti – još kao tinejdžerka počela je da se bavi foto-modelingom, međutim, posle godinu dana rešila je da gluma bude njen životni poziv. Ova lepotica je tek sa 12 godina saznala ko je njen pravi otac, kada je i promenila svoje prezime Rundgren u Tajler.

Liv Tajler
Foto: Tumblr

Liv, kao ćerka frontmena grupe "Aerosmith" imala je dobru pozadinu da se probije u svetu poznatih. Još kao tinejdžerka dobijala je uloge koje je, kako se pokazalo, opravdala svojim talentom. Filmski debi ostvarila je 1994. godine u filmu "Silent Fall". Najveću svetsku popularnost stekla je ulogama u filmu "Armagedon" i u trilogiji "Gospodar prstenova" gde je igrala prelepu Aruen. Jedna je od retkih glumica koje su igrale u raznim žanrovima, što dokazuje da posao koji radi, radi vrlo dobro.

Liv Tajler
Foto: Tumblr

Danas, ona ima dečaka Milo Vilijam Langdona iz braka sa muzičarem Rojstonom Langtonom i trenutno je u drugom stanju - sa Davidom Gardnerom očekuje proširenje porodice.

Liv Tajler

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd