fbpx
Skip to main content
Dama dana: Mirka Vasiljević

Najlepša dama dana: Mirka Vasiljević

Foto: Facebook
Dama koja je zahvaljujući lepoti, šarmu i glumačkom talentu uspela da osvoji srca publike.

Jedna od najlepših srpskih glumica, rođena je 27. septembra 1990. godine u Beogradu. Popularnost je stekla ulogom u filmu "Mi nismo anđeli", a potom i u seriji "Ljubav, navika i panika". Godine 2005. nominovana je za najbolju glumicu u pomenutoj seriji. Glumila je u brojnim televizijskim serijama: "Premijer", "Pare ili život", "Miris kiše na Balkanu", "TNT: Totalno novi talas" i filmu "Zduhač znači avantura".

Dama dana: Mirka Vasiljević
Foto: Facebook

Pre svoje glumačke karijere ova mlada glumica je bila model i voditeljka emisije "City kids". Mirkina karijera veoma brzo je napredovala i ona je za kratko vreme osvojila simpatije i srca publike zbog svoje neverovatne harizme, šarma, lepote i odličnog snalaženja u ulogama.

Dama dana: Mirka Vasiljević
Foto: Facebook

U vezi je sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sinom jos poznatijeg fudbalera Duleta Savića. Sa njim ima trogodišnjeg sina Andreja, devetomesečnu ćerku Adrijanu, a u januaru sledeće godine dobiće još jedno dete. Umesto da ima dadilje, vredna mama sama brine o svojim mališanima i svakodnevno obavlja sve kućne poslove jer, kako kaže, sve su to izazovi sa kojima svaka savremena žena mora da se suoči.

Dama dana: Mirka Vasiljević
Foto: Facebook

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Fog
0 Beograd