fbpx
Skip to main content
LGTV

TV, MODNI DETALJ ILI KONZOLA ZA IGRANJE? Ovo će vas ostaviti bez daha!

Foto: promo
Simbioza naprednog Smart TV-a i konzole za igranje upakovana u prelepo dizajnirano kućište sa Full HD ekranom i daljinskim upravljačem osetljivim na pokrete.

Ovaj televizor ima sve što vam je potrebno da doživite najudobnije multimedijalno iskustvo u vašem domu. Pre svega tu su poboljšane Smart TV funkcije i jedan od najjednostavnijih i najprilagodljivijih korisničkih interfejsa do sada koji je jednostavniji i funkcionalniji od dosadašnjih i i s više prostora za prilagođavanje potrebama korisnika.

daljinski
Foto: promo

Kada se na to doda do sada najudobniji i najnapredniji TV daljinski upravljač korišćenje postaje pravo uživanje.

Uz pomoć "pametnog" daljinskog upravljača imaćete univerzalnu kontrolu, tj. moći ćete da pristupite vašem set-top box-u, zvučnicima, Blu-ray disk plejeru, pa čak i satelitskoj televiziji - dakle, jedinstveno rešenje za maksimalnu udobnost.

Upravljač poseduje točkić kojim možete skrolovati gore-dole, kao i uveličavati sadržaj baš kao na kompjuterskom mišu, a ugrađen mikrofon će vam omogućiti da vašem daljincu bukvalno kažete šta želite da pronađete a on će to uraditi za vas.

Inovativno jedinstvo televizora i konzole za igre!

Funkcija Game World kod LG Smart TV-a donosi vam ogromne količine zabave uz mnogo igara koje možete da preuzmete i igrate. U okviru nje vas očekuju neograničene mogućnosti za uživanje u igrama zahvaljujući već pomenutom magičnom daljinskom upravljaču koji umnogome podseća na džojstik konzola za igru.

Dakle bez imalo muke ćete moći da pretražujete internet, Facebook, pričate preko Skype, ili igrate igrice i koristite razne aplikacije. 

Dodatni sadržaj obezbeđuje premijum kartica koja bira i kategorizuje najpopularnije i najkorisnije sadržaje koji su na raspolaganju u vašoj zemlji,  u partnerstvu s najboljim pružaocima sadržaja, tako da vam je omiljeni program dostupan u bilo koje doba dana i noći.

Vredi pomenuti i LG Cloud sistem koji vam omogućava da reprodukujete sadržaje na svom Smart TV-u odakle god želite, bilo kada. On omogućava instant pristup video-zapisima, muzici i fotografijama sa drugih uređaja, u kojima zatim možete da uživate na vašem TV-u. 

LGTV
Foto: promo

Tu je i Miracast funkcija koja je zadužena za ostvarivanje lake i brze veze TV-a, pametnih telefona i tableta omogućavajući jednostavno prenošenje i deljenje digitalnog sadržaja na TV ekranu

Sve u svemu, ovaj televizor izuzetnog dizajna i naprednih funkcija predstavljasve ono što jedan multimedijalni uređaj u današnje vreme treba da bude, a obzirom na neverovatnu akciju winwin shopa koja donosi čak 16, 6 % popusta na ovaj i slične uređaje sada je pravo vreme da se opremite za budućnost.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd