fbpx
Skip to main content
porodica

NE VERUJTE INTERNETU NIKADA: Našli su novi dom, a onda su završili sa bebom na ulici, bez ičega (FOTO)

Foto: Facebook/Sergej Mihajlović
Toliko su bili srećni, da nisu ni sanjali da je sve prevara.

Mladi bračni par Mar i Beki iz Londona bili su vrlo uzbuđeni što će preći u svoj novi, komotniji, dom I tako njihovoj bebi dali više prostora. Angaožali su agenciju za selidbu, na čijem čelu je bio tzv. Li Grin, koji će svojim kombijem preneti sve njihove stvari.

Na dan selidbe, kombi je došao tačno na vreme i sve je bilo spremno. Mladi bračni par se toliko radovao, ni ne sluteći da je sve to velika prevara.

 
Posted by Sergej Mihajlović on уторак 16. фебруар 2016.

Porodica se dovezla do novog stana kako bi dočekala sve stvari, ali od kamiona sa njihovim nameštajem i stvarima ni traga ni glasa. Na kraju se ispostavilo da kompanija Li Grin uopšte ne postoji. Sve je to bila prevara, čiji je cilj bio da se klijentima izvuče novac iz džepa i ukradu sve stvari.

Mark, Beki i njihova beba su ostali BEZ IČEGA. Naravno, porodica i prijatelji su odmah uskočili u pomoć pružajući im finansijsku i moralnu podršku. Njima je posebno bilo žao što su se među tim ukradenim stvarima nalazile i njihove burme. Naučili su veoma važnu lekciju, a to je da na Internetu uvek morate biti oprezni. 

 
Posted by Sergej Mihajlović on уторак 16. фебруар 2016.

OVDE pogledajte sliku koja je nedavno zapalila Internet - suprug je došao kući i zatekao svoju suprugu u ovom stanju. 

Ovaj suprug svojoj ženi namerno nije kupio rođendanski poklon, a na kraju je to bila najbolja odluka - detaljnije na linku OVDE. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd