fbpx
Skip to main content
toalet papir

NEĆE SE LJUTITI: Deset zvrčki koje možete da napravite vašim prijateljima (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Malo šale nije na odmet.

Sećate li se kad ste bili mali, pa ste voleli da napravite po koju bezazlenu zvrčku svojim prijateljima? Zašto se, makar na kratko, ne biste vratili u to vreme i dobro ismejali.

Ove šale nisu ni malo grube ili neslane, čak naprotiv, sigurni smo da ćete se dobro zabaviti, kako vi, tako i vaši prijatelji:

  1. Isecite parčence belog papira i zalepite na tapetu – izgledaće kao da se tapeta pocepala.
  2. Razdvojite sloj toaletnog papira i prebacite ga sa druge strane – rolna će se "zaglaviti" i neće moći da se rotira.
  3. Uzmite suvu grožđicu, savijte novine i pravite se da ćete udariti muvu, zatim pojedite tu grožđicu – prijatelji će vam ostati u čudu jer će pomisliti da jedete muvu.
  4. Isecite samolepljivi papirić i zalepite ga sa donje strane optičkog miša – miš neće raditi a drugaru neće odmah biti jasno zbog čega.
  5. Kada vas prijatelj pozove telefonom, pravite se da se javila automatska sekretarica i napravite dobru foru.
  6. Kada ste u nekom restoranu brze hrane, a vaš prijatelj ode u wc, otvorite kesicu kečapa i u nju stavite slamčicu, a zatim piće poklopite kao da se ništa nije desilo – kada uzme gutljaj, doživeće blago neprijatno iznenađenje.
  7. Stavite malo vode na vrhove prstiju, stanite iza nekog, pravite se da ste kinuli i poprskajte ga.
  8. Uzmite iglu i provucite konac kroz nju, a zatim pažljivo zakačite za majicu – kada prijatelj bude pokušao da vam skine končić, neće mu biti jasno kako on samo izlazi i izlazi.
  9. Napunite flašicu vodom i dobro je zatvorite. Na dnu izbušite par rupa i dajte prijatelju. Kada bude pokušao da je otvori, poprilično će se isprskati.
  10. Recite drugaru da ste videli zanimljiv klip na jutjubu, a ustvari mu dajte da gleda u "loading" sliku – vidite koliko će mu trebati da shvati da ustvari nema nikakvog snimka.  

 + Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
6 Beograd