fbpx
Skip to main content
Žena pokazuje prstima veličinu

Njegovom vršnjaku manjka dužine?

Foto: Profimedia
Dame, verovatno smo se sve susrele sa muškarcem koji nije baš najobdareniji u predelu međunožja. On misli da ima moći kao Supermen, a ustvari je Atomski mrav.

Često se muškarci ponašaju previše samopouzdano kada se radi o veličini njihovog vršnjaka, zato što znaju da mu manjka dužine. Kada se radi o šemi za jednu noć, imate dve opcije: izmislite izgovor i bežite glavom bez obzira ili stisnite zube i nadajte se najboljem.

Banana i metar
Foto: Profimedia

Ali šta da radite ako počnete da se viđate sa nekim i da razvijate osećanja prema njemu, a kada dođe vreme da se intimnije upoznate, otkrijete da je obdaren kao poljski miš? Šta da radite ako mu je polni organ premali? Žene tvrde da nije bitna veličina broda, nego njegovo snalaženje u okeanu. Mada, ako je brodić premali, sva snaga okeana, pa i njegova sposobnost da izdrži najgoru buru, teško da će to nadoknaditi.

Zato, ako planirate ozbiljniju vezu sa njim, ovoj temi morate pristupiti vrlo oprezno. I da, to je nešto što ne možete prećutati jer ćete postati ogorčeni i frustrirani, a on će misliti da je sve ok na tom polju i da je pravi pastuv.

Žena
Foto: Profimedia

Ako vas pita da li mu je muškost ispod proseka, ne dozvolite da vam jezik bude brži od pameti, pa da kažete da. Sve što ćete postići je da smrvite njegov ego. Verovatno vas i pita jer je nesiguran i žicka neki kompliment za svog stojka.
Isto je kao i sa ženama kada se osećaju nesigurno za neki deo tela. Razmišljajte kako biste se vi osećali da vam kaže da imate male grudi ili otromboljeno dupe.
I ne zaboravite da vaše lice govori više od reči. Kada spusti pantalone, oduprite se porivu da začkiljite ka njegovom međunožju, prasnete u smeh, ili zatražite lupu.

Sve je u pozi

Sada kada smo ustanovili da je direktna i otvorena diskusija o njegovom malom penisu loša ideja, evo par poza koje mogu pomoći u seksu sa neobdarenim muškarcem. Imati mali penis ne znači propast sveta - samo morate da budete malo kreativniji i fleksibilnniji pri odabiru poza.
Poenta je da njegov ljubavni prutić ima direktan ulaz u vašu oazu zadovoljstva.
Evo kako to da postignete:

KUČEĆA POZA
Potrebno je da se muškarac pozicionira na takav način da je partnerka u stanju da udobno smesti glavu i ramena na jastuk, dok zadnjica treba da joj bude visoko izbačena. Da bi pomogla u stvaranju najefikasnijeg ugla, leđa treba da budu blago zaobljena, a butine skupljene koliko je to moguće.

ZMIJA
Lezite na stomak sa zatvorenim nogama. Radi veće udobnosti ubacite jastuk ispod kukova, kako bi se vaša guza izvila prema gore. Partner neka nežno raširi vaše butine dovoljno da omogući penetraciju i sklizne unutra.

ZEČIJE UŠI
Lezite  na leđa, raširite butine i privucite noge kako bi vam kolena bila blizu ušiju. Stavite jastuk pod zadnjicu, jer vagina pod uglom bolje odgovara ovom položaju.

V FORMACIJA
Dok ležite ispružena na leđima, neka se partner uvuče među vaše butine i uđe u vas kako bi obično to uradili u klečećem položaju. Zatim podignite svoje noge i raširite ih sve dok ne formiraju slovo "V". U ovoj poziciji, moguće je da prodre prilično duboko. Kako bi održali ravnotežu i tempo za ovu pozu, neka on prisloni dlanove na zid ili uzglavlje kreveta.

ANALNI SEKS
Ne znamo da li ste pobornik "kabine be" ili ne, ali sasvim je sigurno da bi za ovu pozu pre izabrale manji nego veći penis, zar ne? Računica je jasna – manje će da boli.

Koristite igračke

Ukoliko je njegov mali penis prestao da vam pruža zadovoljstvo, evo nekoliko ideja kako da uključite u igru seksualna pomagala.

IGRA SA VIBRATOROM: Ili mu priredite šou tako što ćete da masturbirate vibratorom dok vas on gleda, ili neka vas on draži njime. U svakom slučaju, njemu će se svideti slika, a vi ćete završiti.

Vibrator i crvene čipkaste gaćice

 

POZICIONI JASTUK: Ovaj korisni jastučak omogućiće vam da pronađete pozu koja dozvoljava dublju penetraciju. Njegov mali penis neće biti toliko bitan zato što će moći da dopre do drugih, uzbudljivih tačaka.

NAVLAKA ZA PENIS: Navlake za penis za dodatnu stimulaciju, povećanje penisa u duzini i obimu. Većina navlaka se pravi od silikona i namenjeni su za više upotreba. Postoje navlake koje idu samo na telo penisa obično su sa posebnim naborima za dodatnu stimulaciju. Takođe postoje super realistične navlake koje mogu da se stave, povećaju penis i najbolje od svega ne primećuje se razlika između nje i prave kože.

Probajte neke od ovih saveta kako bi uživali u penisu čija je veličina ispod proseka, i javite nam da li je uspelo. Imate li vi neke savete da podelite sa nama?

+ Pošalji komentar 7 Pogledaj sve komentare
Ivan's picture

Ivan

Postoje vežbe za povećanje Penisa, sve ovde prikazano nije neophodno, može jednostavno da se poveća. Znam zato što sam ja to uradio. Potrebno je recimo godinu dana vežbanja za recimo 5 cm dužine i takođe 5-9mm u širini. Mesto za početak je Mattersofsize na google.

10 | 3
Pantelion's picture

Pantelion

kad mali udje uso je a posle one mogu da pricaju sta oce :D...bitno je da je usao

5 | 2
yes's picture

yes

hehe, upravu si :D

1 | 0
Jevrem's picture

Jevrem

nemam ja tije problema

3 | 2
Sofronije's picture

Sofronije

Mali, ne mali, ja umočio

7 | 3
aleksa's picture

aleksa

Nemojte sebi nabijati komplekse, samo napadajte i znajte jedno ~ SVAKA SE PTICA SVOJIM KLJUNOM NAJEDE !

2 | 0
Sofronije's picture

Sofronije

Neće ti te vežbe ništa značiti, nema pomoći malom...

5 | 5

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19