fbpx
Skip to main content
Zorica Brunclik

Oglasio se Grand: SMS poruka Zorice Brunclik OTKRIVA pravi razlog njenog napuštanja Zvezda Granda!

Foto: Srbija Danas
Nikom nije jasno zašto.

Otvoreno pismo Zorice Brunclik, o njenom napuštanju takmičenja Zvezde Granda, pokrenulo je mnoge spekulacije. U celosti ga možete pročitati na ovom linku.

Da bi sprečili rušenje ugleda šoua Zvezda Granda, Grand produkcija je rešila da se oglasi, i otkrije SMS prepisku direktora Saše Popovića i pevačice Zorice Brunclik.

- Pokušaj Zorice Brunclik da omalovaži takmičenje u kome je i sama učestvovala i koje više od decenije ima besprekornu reputaciju, biće jasnije nakon što se pročita kompletna SMS poruka, koju je Brunclikova pre nekoliko dana poslala direktoru Grand produkcije Saši Popoviću, a koja je u potpunoj suprotnosti od onoga što javno navodi kao razloge svog odlaska. Po principu ako koza laže, ne laže rog, evo poruke koju možete imati na i na uvid, a koju je Zorica Brunclik poslala Saši Popoviću:

"E sad je ovo naša odluka... i nadam se da ćeš nas razumeti i da se između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš-naravno). Od ovog trenutka Zorica nije više član žirija do god si na TV Prva... I sve što treba za Grand televiziju i za tebe lično mi smo tu 24h ... I hvala za sve što si lično uradio za nas... Volimo te i poštujemo. Tvoji Zorica i Kemiš", pisalo je u poruci, a prenosi Alo.

Da podsetimo, Zorica Brunclik neće biti član žirija u finalu takmičenja za Zvezde Granda, a produkcija joj je već pronašla zamenu.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
11 Beograd