fbpx
Skip to main content
Inbedwithme

Ona ima NAJBOLJI posao na svetu!

Foto: Printscreen
Rhiannon Taylor, 29-godišnja Australijanka svoju je ljubav prema fotografiji pretvorila u biznis zahvaljujući kojem putuje svetom, odseda u hotelima, i sve u svemu nalazi se na konstantnom godišnjem odmoru.

Nakon toga na svojoj stranici In Bed With.me piše recenzije i objavljuje fotografije.

Ona je primetila je da na tržištu postoji praznina za elegantne recenzije hotela širom sveta, a piše o svemu, o krevetima i posluzi i već je proputovala svet iako je to zahvaljujući prethodnom poslu imala priliku da učini ranije.

"Sedam godina radila sam kao fotograf što mi je omogućilo da vidim razne delove sveta. Beležila bih koji hotel u Majamiju ima najbolju pitu ili koji hongkonški hotel ima najbolje krevete. Pre godinu dana svoja sam iskustva odlučila da objavim u online magazinu i tad su stvari krenule. Naziv je malo drzak, ali koncept je jedinstven", govori ona.

"Budući da sam tokom godina razvila odnose s hotelima i PR firmama, mogla sam ih kontaktirati i proveriti da li su zainteresovani da ih posetim i o njima nešto napišem. Na moju sreću, par njih dalo mi je šansu, a ostalo je istorija", dodaje Rhiannon koja hotelima nakon poseta poklanja i profesionalne fotografije koje kasnije mogu koristiti u vlastitoj promociji.

"Društvene su me mreže katapultirale. To je najbolji način da pokažete kako i što radite. Sarađujem i s turističkim zajednicama i pomažem im da stvaraju kampanje što mi dodatno pokriva putovanja i troškove", dodaje na kraju, a prenosi bizlife.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
20 Beograd