Skip to main content
Momak i devojka naslonjeni jedno na drugo

Ove 3 stvari nikada, ali NIKADA ne izgovarajte posle seksa!

Foto: Profimedia
Krajnje su uvredljive.

Posle seksa, ljudi su ranjiviji nego inače. I zato jedna pogrešna reč može da znači uvredu. Woman's health je došao do tri stvari koje nikako ne treba izgovoriti. 

1. Suvenir?

- Doživela sam da je muškarac nakon seksa držao u ruci iskorišćeni kondom i upitao me: Hoćeš suvenir? Nisam bila zaljubljena u njega i seks je bio toliko loš da sam se i pre toga osećala jadno. Nisam htela ništa da kažem, samo sam se ponašala kao da se nije ni dogodilo - ispričala je Marni S.

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

2. Znaš li da...

Kim C. je rekla da se posle prekida s muškarcem kojeg je zaista volela počela da viđa s novim dečkom, koji je počeo da joj se sviđa posle mesec dana. Dotada nisu imali seksualne odnose, a za prvi put novi dečko odveo ju je u B&B ( Bed and Breakfast). Posle seksa, koji su kao par doživeli prvi put, muškarac je rekao: Znaš li da nakon orgazma jedino što muškarac želi jeste da - pobegne?

3. Hvala

Posle seksa s tim novim muškarcem čula sam izjavu: "Hvala. Moj prijatelj Pol takođe želi da spava s tobom."

Pošto sam se nasmejala, shvatila sam da nije reč o šali i da je zaista ozbiljan kad mi nudi svog prijatelja. Obukla sam se i otišla kući - ispričala je Džoan M.

Pročitajte OVDE kako ubediti svaku ženu da vam otkrije da li se sinoć seksala. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd