fbpx
Skip to main content
UEFA

OVO su mečevi JSL koji su pod lupom UEFA zbog nameštanja, a najviše se sumnja na jedan beogradski klub!

Foto: Profimedia
Poseban segment istrage UEFA biće i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota u svetskim kladionicama.

Najmanje pet utakmica fudbalskog šampionata Srbije nalazi se pod istragom Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog sumnje u nameštanje rezultata. UEFA je sprovela istragu u saradnji sa Interpolom i Europolom, a u najmanje tri od pet slučajeva pominju se dueli OFK Beograda na Karaburmi. Upravo zato, sazvana je današnja sednica Izvršnog odbora FS, a detaljan izveštaj podneće Komesar za integritet Milivoj Mirkov. U njemu se, kako se navodi, do najsitnijih detalja prenose zapažanja posmatrača sa pojedinih mečeva, a prema nekim informacijama radi se o utakmicama OFK Beograd – Borac Čačak (1:0) od 21. marta i jednom meču Spartaka iz Subotice, dok su preostala tri duela, za sada. pod velom tajne, prenose Večernje Novosti.

U svakom slučaju, ljudi iz Izvršnog odbora FS prvi će saznati koji su mečevi pod sumnjom u Srbiji, kao i da li za te sumnje postoje i čvrsti dokazi. Poseban segment istrage UEFA biće i podatak da su neke utakmice bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota u svetskim kladionicama.

PROČITAJTE I...

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd