fbpx
Skip to main content
Borislav Stanković i Aleksandar Đorđević

PAMET U GLAVU: FIBA nam s pravom preti izbacivanjem!

Foto: MN Press
Borislav Stanković, dugogodišnji generalni sekretar FIBA, kaže da ne prihvata "ratničku" retoriku i da KSS mora da izabere između dve manje loše opcije

Dugogodišnji generalni sekretar Svetske košarkaške organizacije (FIBA) i danas počasni gensek Borislav Stanković s nestrpljenjem očekuje konačan rasplet sukoba na relacija FIBA - ULEB, gde će, kako sada deluje, najdeblji kraj izvući savezi koji su za ABA "opciju". Naravno, među njima je i KSS, a pretnju FIBA (više pročitajte OVDE), po rečima legendarnog Bore Stankovića, moramo ozbiljno da shvatimo.

- FIBA nam preti s pravom, jer ako ste vi dobrovoljno član neke organizacije i ako se složite s nekim odlukama, kao što je recimo slučaj s „prozorima“ za utakmice reprezentacija, što je utanačeno u Istanbulu, a posle to ne poštujete, onda nešto nije u redu - kaže za Kurir Stanković i, između ostalog, dodaje:

- Pretnje su ozbiljne, mada ne bih voleo da se ispune. Međutim, svi problemi moraju da se reše na miran način. Nisam za ovakvu „ratničku“ retoriku. Ovde biramo između dve manje loše opcije.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD košarka

SD fudbal

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd