fbpx
Skip to main content
festival piva

Putujete svetom i za to primate PLATU, a jedini uslov koji postoji će vas ODUŠEVITI

Foto: Profimedia
Posao je toliko interesantan i zabavan da biste poželeli da ga radite za džabe.

Iako i žene imaju mogućnost da se prijave, verovatno će se ovom zanimljivom poslu prvenstveno obradovati muškarci. Posao se sastoji iz putovanja, obilazaka festivala i pivnica i ispijanja piva i sve to za novac!

TREBA VAM VOLJA I VOZAČKA DOZVOLA: Otišao je "trbuhom za kruhom" i dobio platu 2.700 evra

Kompanija "World of Beer" nudi gotovo neverovatnu ponudu za posao. U pitanju je sezonski rad, a od pripravnika koje traže se očekuje da leto provedu obilazeći pivare širom SAD i drugih zemalja, kao i festivale piva, a da pritom o tome izveštavaju putem bloga i društvenih mreža.

Daju 12.000 dolara

Ova kompanija je spremna da plati svakome 12.000 dolara kako bi onima koji prihvate ovaj izazov, bili pokriveni troškovi puta, ali  hrana i smeštaj. Pored toga biće puno besplatnog piva.

- Zapošljavamo tri pripravnika koji će ovog leta ići u potragu za najboljim pivom i hranom koju svet ima da ponudi. Poslaćemo vas širom sveta kako biste pronašli najbolje pivo nakon čega ćete ga dokumentovati, snimiti i fotografisati - stoji na sajtu "World of Beer".

PLATA 1.000 EVRA NEDELJNO: U ovoj zemlji nude ODLIČAN POSAO ZA BALKANCE

Za ovaj nesvakidašnji posao moguće je prijaviti se preko aplikacije na njihovom sajtu, ali je neophodno i snimiti jednominutni video kojim treba objasniti zašto da izaberu baš VAS.

Jedina caka u ovom oglasu jeste što građanin mora da bude ovlašćen za rad u SAD. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Slaba kiša
4 Beograd