Skip to main content
Vežbanje

POSTANI MUŠKARAC IZ SNOVA: Do mačo tipa uz OVA 4 trika! (FOTO)

Foto: Profimedia
Ove karakteristike devojke danas najviše traže kod muškaraca.

Gotovo svaki muškarac teži ka tome da bude glavni baja. Ovde ćemo istaći stvari koje devojke smatraju najvažnijim karakteristikama za dobre frajere. Ukusi su različiti, ali ovo su stvari koje su na ceni.

Nauči da kuvaš!

Danas uopšte nije  tabu videti muškarca da kuva. Šta više, primeri svetski slavnih kuvara pokazuju da umeće u kuhinji ume biti i te kako seksi. Veliki broj devojaka gledajući "24kitchen" izjavi kako bi bez razmišljanja stalo na ludi kamen sa majstorem u kuhinji.

Fizička aktivnost!

Ukoliko vam je teretana odbojna i ne želite da trošite svoje vreme tamo, ne morate. Možete raditi milion stvari kako bi vaše telo bilo privlačno suprotnom polu. Osim atraktivnog izgleda. vežbanje utiče i na hormon sreće, pa se posle svakog treninga osećamo srećnije i zadovoljnije. Takođe, devojke nikako ne vole tipove koju si usporeni i lenji poput trutova.

Ljubomoran tip
Foto: Profimedia/ilustracija

Obrazuj se!

Ne moraš da znaš sve o svemu kako bi bio zanimljiv i interesantan. Svako ima svoj "domaći teren" i oblast u kojoj se dobro snalazi. Kad pronađeš sebe, fokusiraj se, usavršavaj, i radi na sebi. Veruj da je vrlo privlačno slušati kako muškarac priča lepo i pametno o nekim stvarima.

Budi plemenit!

Danas, ukoliko želiš da pomogneš, Izazova je na svakom koraku, od davanja krvi, preko pomaganja ugroženima pa sve do zbrinjavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Ukoliko imaš slobodnog vremena, samo treba da odabereš oblast koja ti je najbliža i da pomogneš na neki način.

Ne samo da ćeš biti bolji frajer drugima nego i sebi, što je najvažnije. Briga o drugima i o onima kojima je pomoć potrebna od nas pravi bolje ljude i nabacuje nam onaj iskren osmeh na lice. Takav osmeh apsolutno imaju dobri frajeri!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD adrenalin i mišići

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
22 Beograd