fbpx
Skip to main content
Muškarac i devojka

Postanite vrhunski ljubavnik

Kaže narod: "Bez muke nema nauke". A u slučaju zadovoljavajućeg spajanja dva tela u vreloj strasti, ova pouka je i te kako istinita. Samo što su, u ovom slučaju, to slatke muke.

Ovoga puta posvećujemo se muškom delu populacije sa jednostavnim savetima kako da poboljšaju svoj seksualni performans. Ovo nije ništa inovativno i nismo došli do novih šokantnih otkrića. Ovo su uopštene stvari koje bi svi muškarci trebalo da znaju. Ali ne znaju, pa nije na odmet da ih podučimo. 

Muškarac i žena na krevetu
Foto: Profimedia

Ko pita, ne skita

Ne budite naivni - nisu sve žene iste. Jedne vole kad ih ljubite po vratu i grickate uvo, drugima se to gadi, trećima sam dodir kolena šalje struju direktno u južne predele. Neke žene vole nežnosti, druge malo grubosti, treće da budu vezane ili čak bičevane. Nećete znati ako ne pitate, i to direktno - s neba pa u rebra. Dobro, budite direktni, ali ne i nepristojni. Pitajte šta je uzbuđuje i šta voli u krevetu. Najbolje šanse da vam iskreno odgovori je u toku žestoke predigre, tik pred bambusanje kada totalno gori od želje. Seksualni naboj i vibrirajući osećaj koji ima u gaćicama pomutiće joj razum, pa će vam reći najskrivenije fantazije. Pitajte je: "Šta bi volela da ti radim?" ili je pitajte da li joj se sviđa to što joj radite u tom trenutku i istrtljaće vam ceo priručnik za njeno rukovanje. A vi se potrudite da to i zapamtite i primenite u praksi. Ako već imate pamćenje kao zlatna ribica, razmislite o kupovini diktafona. Korisna stvarčica.

Muškarac ljubi ženu po vratu
Foto: Profimedia

Praksom do savršenstva

Povezanost sa partnerkom je bitna stavka, naravno ukoliko ne pričamo o vezi za jednu noć. Onda i nije toliko bitno, pitanje je da li ćete se i videti uopšte, ali ipak bi bilo lepo da ostavite dobar utisak. Što se tiče partnerke sa kojom ste u vezi ili kombinaciji, tj. sa osobom sa kojom imate ponovljene i redovnije odnose, stvar je jasna: više seksa = bolji seks! Što se više seksate, to ćete se sve intimnije upoznavati i saznati koje stvari prijaju, a koje ne. Ako ona verbalno ne želi da se izrazi po tome šta voli u krevetu, neke grimase neće moći da sakrije, a vremenom ćete ukapirati da je možda ne loži to da joj sisate nožni palac.

Muškarac i devojka se ljube
Foto: Profimedia

Ohrabrite je

Ima žena koje su otvorenog uma kada je seks u pitanju, uživaju u njemu i ne boje se da isprobaju nove stvari. A ima i onih, i to u većem broju, koje se boje da se prepuste svojim maštanjima iz straha da će biti shvaćene kao nemoralne i izigravaju kaluđerice. To su one cice koje se prave fine i čedne, a ustvari bi vam rastrgle šlic. Zubima. Njima ustvari treba sigurnost, tako da nije na odmet izraziti osećanja koje imate za partnerku kako bi stekla malo više samopouzdanja u krevetu.

I poze su bitne

Određene poze uzbudiće je više nego neke druge, a to se opet svodi na razgovor i komunikaciju. Ne libite se ništa da pitate, pa ni koja joj poza više odgovara. Ne terajte je da vas jaše svaki put ako to ne voli ili joj ne odgovara. Dosta žena preferira misionarsku pozu, i iako to možda zvuči dosadno, može da bude i te kako uzbudljivo (osim ako je totalno pasivana i leži kao naftna mrlja na Pacifiku). Ako ne želi ni da proba neku pozu, ne navaljujete. Nema ništa gore kada se nešto odrađuje, a u seksu je to posebno naglašeno. Niko ne može da se uzbudi dok drugi partner u seksualnom okršaju ima smorenu facu i umire od dosade.

Žena leži na muškarcu
Foto: Profimedia

Predigrom do vrhunca

Postoje erogene zone koje su osetljive kod svake žene - vrat, bradavice i uši. Samo se razlikuje način stimulacije koji preferiraju na tim zonama. Neke vole da osete palacanje jezika, neke grub dodir šaka, druge pak oštar udar biča. Sto ljudi, sto ćudi. Jeste da je teško poverovati, ali neke srećnice mogu da dođu do vrhunca i samo stimulisanjem upravo ovih erogenih zona. Tako da se dajte u temeljno istraživanje njenog gornjeg dela tela i pratite govor njenog tela koji će vas nepogrešivo navesti na pravi put.

Muškarac ljubi ženu po stomaku
Foto: Profimedia

Pronađite G-tačku

Mistična tačka, za koju neverne Tome tvrde da ne postoji (a ustvari samo ne znaju da je nađu), je tkivo koje nabubri kad je žena uzbuđena. Nalazi se oko pet centimetara od ulaza u vaginu. Potraga za ovim Svetim gralom može biti duga i mrkotrpna, i može rezultirati upalom karpalnog tunela, ali otkriće je vredno zlatu. Ako uspete da pronađete ovo zrno zadovoljstva, orgazam kojim ćete počastiti svoju partnerku, biće neverovatan. Tako da, šešir a la Indijana Džons na glavu i u potragu za izgubljenim blagom!

Veličina penisa

Koliko puta ste čuli: "Ženama nije bitna veličina penisa, one više brinu o tehnici".

Ako priroda nije bila baš blagonakolna prema vama, pročitajte par saveta za bolji seksualni život u našem tekstu "Njegovom vršnjaku manjka dužine?". Ako ste pak, u rangu Džone Falkona to isto može biti problem, pa imamo nešto i za vas u teksu "Kako se izboriti sa gorostasom u njegovim gaćama?".

Da razjasnimo, veličina je bitna! Veoma je bitna. Ali ako ne znate kako pravilno da iskoristite svoj potencijal, džaba vam i bejzbolska palica u gaćama. Mali penis se možda i može nadomestiti, ali nedostatak osnovnog umeća u tehnici je neoprostiva greška.

Muškarci misle ako imaju ogromno njihalo strave, to ih automatski kvalifikuje kao virtuoze među čaršavima. Niđe veze. Kvalitet je uvek bio važniji od kvantiteta. Što će značiti - više prakse, a manje opterećivanja o dužini vaše seksualne oštrice. To vam je što vam je, iskoristite ga na najbolji način.

Žena sa lupom ispituje muškarčeve gaće
Foto: Profimedia

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd