Skip to main content
Spajdermen

POVRATAK SPAJDERMENA: Paukoliki heroj uskoro ponovo na velikom platnu

Foto: Profimedia
Soni pikčers postigao je dogovor sa studiom Marvel da se Spajdermen ponovo vrati u filmove ove Diznijeve kompanije.

"Novi Spajdermen će se pojaviti u sledećem Marvelovom filmu, u sklopu Marvelovog kinematografskog sveta", saopštio je Soni, dodajući da će se čovek pauk najverovatnije već naći među junacima trećeg nastavka filmova "Kapetan Amerika" - "Građanski rat".

Takođe je najavljen i novi film o Spajdermenu u produkciji Soni Pikčersa koji bi u bioskope trebalo da stigne 28. jula 2017.

Spajdermen je originalna kreacija Marvel komiksa, ali je kompanija 1999. prodala licencu Soniju.

"Presrećni smo što imamo priliku da, u saradnji sa Sonijem, vratimo ovu ikonu u Marvelov svet, što nam pruža nove prilike za dalji razvoj franšize", rekao je Robert Ajder, izvršni direktor Diznija, u čijem je vlasništvu studio Marvel.

S obzirom da se u Sonijevom saopštenju ne spominje ime Endrua Garfilda, glumca koji je u prethodna dva filma tumačio lik Pitera Parkera, tj. čoveka pauka, neki sajtovi su požurili da mu pronađu zamenu.

Tako Digitalspy u crveno-plavom odelu od lasteksa vidi čak nekoliko potencijalnih glumaca - Donalda Glovera, Majlsa Telera, Džoša Hačersona, Kita Stenfilda, Dilana O''Brajana, Ensela Elgorta, pa čak i jednu glumicu, Emu Stoun.

Prethodna dva filma o Spajdermenu, u režiji Marka Veba, koji se se u bioskopima pojavili 2012. i 2014, zaradili su blizu 1,5 milijardi dolara širom sveta.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd