fbpx
Skip to main content
minikantrimen

Pre ću da robijam nego da kažem gde je mini!

Foto: Youtube Printscreen
Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva i njegov saučesnik u u ubistvu Luke Jovanovića, spreman je čak i da robija, ali ne želi da kaže gde je mini kuper kantrimen, kojim je zločin izvršen.

Vesović je trenutno u pritvoru i tužilaštvo namerava da mu ponudi nagodbu, ali on za sada odbija svaku saradnju. Tužilaštvo ne želi da odustane od toga da ga pritisne, a ispitivanje će početi kada se pojavi njegov advokat. Ukoliko Vesović pristane na saradnju, mogao bi da dobije minimalnu uslovnu kaznu ili minimalnu zatvorsku kaznu od godinu dana, objašnjava izvor iz istrage.

Za razliku od Vesovića, Tamara Bogdanović i Milica Novaković su odlučile da promene svoj iskaz. Obe su do sada tvrdile da ne poznaju Vesovića i da ne znaju ništa o udesu. Dana Manevska koja je bila suvozač u miniju, izjavila je da su sve tri bile u stanu kod Milićeva posle udesa.

Inače Marko Milićev i Bratislav Vesović su posetili Tamaru Bogdanović nekoliko dana posle zločina i rekli joj da obriše sve pozive od tog dana. Tada su joj navodno dali i vizit-kartu advokata Dejana Ćasića, u slučaju potrebe. Interesantno je da on sada brani Tamaru, prenosi Informer.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd