fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

PREMIJER OBEĆAO PENZIONERIMA: "Do kraja godine poboljšanje"

Foto: Tanjug
Premijer Aleksandar Vučić kaže da će penzioneri u Srbiji pre kraja godine osetiti malo poboljšanje, iako će Vlada nastaviti da čuva stabilnost javnih finansija.

Prilikom posete Krupnju i obilasku infrastrukturnih objekata obnovljenih posle prošlogodišnjih poplava, Vučić je rekao da to poboljšanje za penzionere neće biti veliko ali da će oni, ipak, osetiti da žive bolje.

"Hiljadu puta sam to proverio i znam o čemu govorim. Tako nešto će da se dogodi, to je moje obećanje", rekao je Vučić. 

Vučić je dodao da će poboljšanje, zahvaljujući svom radu, osetiti i drugi slojevi stanovništva - nastavnici, medicinski radnici, policajci, vojnici i drugi. 

Da podsetimo, tokom jučerašnje posete Nišu,  premijer je kazao da, iako sporo, povećanje penzija je izvesno:

"Povećanje plata i penzija može biti i značajno više ali da će se raditi polako kako bismo napravili zdravu ekonomiju", kazao je Vučić u NIšu.

Krupanj lepši nego pre godinu i po

Govoreći o radovima na obnovi uništenih objekata, Vučić je rekao da je učinjeno mnogo, i da postoji još dosta toga što treba da se završi u selima oko Krupnja, ali da je informisan da Krupanj danas izgleda lepše nego pre godinu i po i poplava. 

On je dodao da je više od pet miliona evra, odnosno oko polovine ukupne sume uložene u obnovu Krupnja, obezbedila Evropska unija i izrazio veliku zahvalnost na toj pomoći. 

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd