Skip to main content
svađanje

PRESTANITE DA RADITE OVO U TOKU SEKSA: Stvari koje muškarci MRZE u krevetu

Foto: Profimedia
Možda mislite da su neke seksualne navike neprimetne, ali muškarcima veoma idu na živce.

Seks je jedna lepa i uzvišena stvar, čija je poenta eksplozivni završetak. Akcenat treba da bude na uživanju, a ne opterećivanju nekim besmislenim stvarima. Štaviše, osim što kvare vama užitak, smetaju i vašem partneru. Evo šta je to što muškarci preziru u seksu.

Nema depilacije - nema seksa!

Verovali ili ne, ima muškaraca koji vole žene onako kako ih je priroda stvorila. Čak ida on više voli glatku kožu nego krčenje šumarka, par dlačica neće sprečiti da ima razuzdan seks sa vama. Ako mora da bira između skroz izdepilirane kože ili seksa, pa šta mislite šta će izabrati? Muško je to, majka mu stara...

ilustracija
Foto: SD/ilustracija

Glumatanje orgazma

Kao što već pomenusmo, cilj seksa jeste orgazam. Ne kažemo da odnos ne može biti zadovoljavajući i ako on izostane, ali čemu pretvaranje? Mislite da ćete zavaravanjem svog partnera uspeti da se on oseća bolje i zadovoljnije samim sobom i svojim ljubavničkim sposobnostima? Sve što ćete postići je da on misli da radi sve kako treba, a vi ćete i sledeći put ostati bez ekstaze. Naravno, ako vas ne provali. Tada će se osećati totalno nesiguran u svoje veštine pod čaršavima. Budite iskreni prema njemu, a i prema sebi. Zašto biste sebi uskraćivali takvo iskustvo kakav je orgazam? Nema nikakvog smisla. Progovorite, pokažite mu ili mu u krajnjem slučaju nacrtajte dijagram kako da vas dovede do vrhunca. Ako inače imate problem sa dostizanjem orgazmične erupcije, OVDE pročitajte sve o ženskom orgazmu i naučite da vrištite od zadovoljstva.

Ženski orgazam
Foto: Profimedia

Ništa pre tuširanja

Muškarce veoma nervira kada pre seksa trčite do kupatila da se plaknete, ili kada kao furija izletite iz kreveta direktno pod tuš. Druga situacija je još gora jer se onda osećaju prljavo i iskorišćeno, kao da jedva čekate da skinete njihovu štroku sa sebe. Stavite se samo u obrnutu situaciju i zamislite kako bi se vi osećali da on odmah juri da se opere.

Što se tiče tuširanja pre seksa, lepo je to što želite da budete čisti i mirišljavi za svog partnera, ali ne treba da odlažete odnos zbog toga. Prepustite se strasti i pocepajte jedno drugom odeću, pa nek ste se upravo vratili sa trčanja i mokri do gole kože. Ako baš ne možete da se opustite i morate da se istuširate, spojite lepo i korisno - probajte seks pod tušem, a vodič za taj poduhvat možete pronaći OVDE.

Seks pod tušem
Foto: Profimedia

Nećete da mu kažete da je došla u posetu "tetka iz Crvenke"

Ako vas je stid da kažete partneru da ste dobili menstruaciju i da zbog toga ne možete da imate seks, onda možda ne treba ni da imate odnose, pošto je očigledno da niste dovoljno zreli za to. To je sasvim prirodna stvar koja se ponavlja svakog meseca i vaš partner to odlično razume. Pa on je taj koji prolazi kroz pakao PMS-a i služi vam kao vreća za udaranje i istresanje nervoze tih dana. Mnogo je normalnije da mu kažete da vam je počela menstruacija, pa da zato nećete da se seksate, nego da izmišljate kako vas boli glava ili vam jednostavno nije do toga. Ako ste dovoljno odrasli da imate seks, onda prihvatite svoju menstruaciju bez stida, majka mu stara! Uostalom, jedno ne isključuje drugo. Tako da, ako vas zanima kako izgleda seks tokom menstruacije, kliknite OVDE.

Menstruacija
Foto: Profimedia

Brinete o kilaži

Seks je jedino mesto gde apsolutno ne treba da se opterećujete izgledom. Generalno ne treba, ali ako to do sada niste shvatili i uspeli, mi vas sigurno nećemo ubediti.

Elem, u toku seksa jedino što je bitno muškarcu na vašem telu je da je ono golo. Što više uvlačite stomak ili insistirate na pozi u kojoj mislite da izgledate mršavije, to ćete biti napetiji i nećete moći da uživate u seksu. Od orgazma nećete osetiti ni O, pošto će biti miljama daleko. Volite svoje telo i opustite stomak. Čim je vaš partner legao sa vama, znači da mu se sviđate baš takva kakva jeste. Lepota je u različitostima - neko je visok, neko nizak, neko ima šire kukove, neko je premršav... I svi smo podjednako lepi na svoj način. Kada to shvatite i prihvatite, vaše samopouzdanje će skočiti do krova i urlikaćete od višestrukih orgazama što vas preplavljuju. 

Muškarac ljubi ženu po vratu
Foto: Profimedia

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd