fbpx
Skip to main content
Revija italijnaskog dizajnera u Beogradu!

Revija italijanskog dizajnera u Beogradu!

Foto: Facebook
Glamurozna manifestacija "24 sata Elegancije" će se održati od 05. - 07. septembra 2014. na Belom dvoru, a zvezda večeri će biti najprestižniji italijanski kreator Rene Casovilla.

Revija italijnaskog dizajnera u Beogradu!
Foto: Facebook

Famozni Rene je svoju uspešnu karijeru u modnom svetu započeo pre 80. godina u Veneciji. Cipele je dizajnirao sa strašću i ljubavlju, a to dokazuju i najstitniji detalji kao što su kristali, drago kamenje, koža, vez, sjajne niti i slično. Najviše pažnje posvećuje upravo tim specifičnim ukrasima koji na ženskoj nozi izgledaju savršeno. Zbog toga su ga najprestižnije modne kuće angažovale više puta.

Njegove kreacije su postale simbol tradicionalne umetnosti pravljenja cipela u Veneciji, zahvaljujući  njihovoj delikatnosti, vrhunskoj ručnoj izradi, lepoti i glamuru. Vešti majstor obeležio je savremenu modu svojim ultra ženstvenim cipelama.

Kolekcija koju će modni sladoksuci imati priliku da vide u Beogradu, rađena je za Bergdorf Goodman i Neiman Marcus, a sadrži oko 10 modela koje su inspirisane cipelama koje nikada nisu puštene u prodaju. Cipele iz arhive predstavljaju ikonu stila zaostavštine ovog brenda.

Rene Caovilla je ove godine postao jedan od patrona prestižnog muzeja Peggy Guggenheim Collection u Italiji. Danas, ovaj brend koji obuva prave dame, ima 7 prodavnica i 6  franšiza širom sveta.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
21 Beograd