fbpx
Skip to main content
Poštanska štedionica

Širenje poslovne mreže Banke Poštanske štedionice

Foto: Srbija Danas
Banka Poštanska štedionica otvara novu ekspozituru u opštini Novi Beograd, Blok 38 u ulici Narodnih heroja 63, i time nastavlja proširenje poslovne mreže kako bi svim sadašnjim i budućim klijentima izašla u susret.

Usluge nove ekspoziture namenjene su pre svega klijentima koji žive u blokovima 33, 34 i 37, a na ovu filijalu biće upućeni i stanovnici Novog Beograda iz blokova 1,3 i 4.

Ekspozitura se otvara danas, a radno vreme ekspoziture je radnim danima od 7 i 30 do 19 i 30 minuta, subotom od 8.00 do 14 časova i 30 minuta.

bankomat
Foto: Profimedia/ilustracija

U novoj ekspozituri Banke Poštanske štedionice radiće 5 šaltera na poslovima uplata i isplata dok su još dva šalterska mesta namenjena za rad sa našim sugrađanima kojima je neophodno kreditno – depozitno poslovanje ili otvaranje tekućih računa. 

Danas, poslovnu mrežu najstarije Banke u Srbiji sačinjava 114 ekspozitura, od kojih se 24 nalazi u Beogradu, kao i 5 samostalnih šaltera organizovanih u 9 filijala. Kako bi na najbolji i najefikasniji način zadovoljila potrebe sadašnjih i potencijalnih klijenata, na teritoriji Republike Srbije, Banka proširuje svoje postojeće kapacitete i organizacione mogućnosti poslovne mreže.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd