fbpx
Skip to main content
Buljka u slivniku

ŠOK: Čovek je koristio sapun OVE kompanije, i sada mu iz slivnika raste čudna BILJKA... (FOTO)

Foto: Twitter printscreen7 @hannahhallpetry
Korisnici su šokirani!

Jedan od proizvoda kompanije “LUSH“ izazavao je burne reakcije javnosti, jer može da izazove rast biljke u cevovodu u kupatilu. 

Više korisnika preparata “Visi Medžik Masl Masaž“ objavljivali su fotografije kako im iz odvoda u kadi ili tuš kabini raste nekakva biljka. Mnogi su zabrinuti da može da naškodi zdravlju, ili da napravi šteta u cevima. 

- Pre par nedelja mi je prijatelj kupio preparat od 'LUSH' kompanije. Neko vreme ga nisam koristio. Semenke sa otpadale sa sapuna i upadale u odvod. Da skratim priču, sa mnom se sad tušira mali prijatelj koji viri iz rupe na kadi - postavio je jedan momak na Tviteru.

Ispostavilo se da  grešku nije napravila kompanija, već pomenuti sapun sadrži semenke koje se otapaju u kontaktu sa kožom i tako puštaju prirodna ulja koja neguju. Na upustvu ovog sapuna piše da se čuva na hladnom i suvom mestu i da se ne izlaže suncu.

Mnogi pretpostavljaju da vlažno i toplo okruženje pogoduje semenkama, pa tako iz njih niče nepoznata biljka.

Šta je uzrok ovoj pojavi još uvek nije naučno potvrđeno i dokazano, ali svakako nije prijatno da vidite kako vam iz slivnika raste biljka!

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Dasa's picture

Dasa

Ako je pasulj, bice i klope

1 | 0
slavoljub's picture

slavoljub

ovo nije zdravo sigurno, čim iz hemije raste

0 | 0

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
9 Beograd