Skip to main content
Reno Megan

NOVI MEGAN JE STIGAO! Reno predstavio novitet - bićete ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/@CarKeys_UK
Moderan, štedljiv i udoban!

Ono što je zadivljujuće je potrošnja koja u gradu iznosila 5,6 l/100 kilometara, a kombinovano neretko i manje od 5 litara. Motor je miran, uglađen i tih, a performanse su na nivou onoga što se očekuje od ovakvog automobila. Pohvale zaslužuje velika udobnost, od sedišta pa sve do izvrsne zvučne izolacije.

Megan ima mnoga pomagala za pomoć u vožnji, kao tempomat, koji automatski održava udaljenost u odnosu na vozila ispred, ali on radi samo do 140 km/h, što je realno premalo za većinu vozača. Automobil je opremljen i "Multi-Sense" sistemom kojim vozač može birati između pet načina vožnje - ekološkog, komfornog, normalnog, sportskog i personalizovanog. Jedini koji zaslužuje prigovor je ekološki, jer Megane prebacivanjem u njega gubi previše snage i ponaša se previše tromo. Prilikom menjanja načina vožnje, menja se i prikaz na digitalnoj ploči sa instrumentima, što je vrlo dopadljiv detalj.

Sa obzirom na vrlo bagatu opremu testiranog modela i dobar dizel motor, cena od oko 23.000 evra je reklo bi se sasvim na mestu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
Kure's picture

Kure

Super je cena.za dve godine i 35000km,cena ce mu biti 7000e. Tada ga treba kupiti,jer Reno nenormalno gubi na vrednosti.

2 | 1
Marko's picture

Marko

Da gubi na ceni a ne na kvalitetu. Kod Golfa je obrnuto.

1 | 0
rile 's picture

rile

BRAVO MARE SVE SI REKO U DVE RECI

0 | 0

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd