Skip to main content
Devojka u teretani

Stop mršavosti! U trendu su mišićave devojke!

Izgleda da mršave žene više nisu u trendu, već one sa izraženim mišićima. Bar tako sugeriše aplikacija Instagram, na kojem devojke sa pločicama i izraženim mišićima imaju iznenađujuće veliki broj pratilaca.

Novi trend deljenja slika iz svakodnevnog života, putem Instagram aplikacije, omogućio nam je da vidimo i drugačije žene, koje su u savršenom fizičkom stanju, a većina njih su i bodi-bilderke i lični treneri.

Veliki broj žena se inspiriše fotografijama devojaka koje svoj život posvećuju fitnesu, a činise da i veliki broj muškaraca spada u njihove obožavatelje. Komentari muškaraca na slikama ovih devojaka govore o savršenom spoju snage i seksipila.

Jedna od najpopularnijih je Masiel Arias. Ona je lični trener i učesnik u fitnes takmičenjima. Svakodnevno postavlja slike na svoj Instagram profil pod nazivom „Mankofit“, na kojem ima čak 965.000 pratilaca! Masiel je počela da vežba kad je imala samo 50 kilograma jer je bila depresivna zbog previše mršavog tela. Sada ima 66 kilograma i smatra da joj je snaga omogućila da radi stvari koje su joj bile teško zamislive.

Ništa manje zgodna nije ni Lita Luis, koja ima oko 156.000 pratilaca na svom Instagram profilu, gde postavlja „selfije“ svog super zategnutog tela.

Činjenica da su jake žene popularne u poslednje vreme je rezultat prezasićenja od slika anoreksičnih devojaka. Ljudima je potrebno osveženje i pauza od idealizovanja nezdravog izgleda tela. Da li se i vama dopadaju snažne žene?

(Blic)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd