fbpx
Skip to main content
proleće

Dolazi nedelja puna strasti, preterivanja, novih ljubavi i raskida

Foto: Profimedia
Ne možemo pretvoriti naše snove u javu pukom voljom. Proleće je vreme za buđenje. Sunce i Saturn su parkirani u vatrenim znakovima. Venera izaziva Jupitera, tako da Kupidon može da ima malih poteškoća.

OVAN

Strpljenje nije uvek vaša jača strana. Ove nedelje će biti lakše nego inače da uspostavite samokontrolu. Usporite i napravite prekretnice da biste došli do cilja. Saturn sa Suncem daje vam podršku u svemu. Jedna oblast u kojoj ćete, međutim, preterati ove nedelje jeste ljubav. Zahvaljujući uticaju Jupitera vaša velikodušnost dobiće suprotnu konotaciju. Nalet romantike bi mogao da dođe u petak, ali gledajte da jednom nogom budete u realnosti.

BIK

Uronite u emotivni okean, ali ne zaboravite da ponesete ronilačku opremu. Saturn aktivira vaše polje prošlosti, pa su neka stara osećanja na repertoaru ove nedelje. Ipak, vaša emocionalna inteligencija brzo raste. Od petka očekujte da Jupiter zaključi loš uticaj, a ta će se turneja dešavati do 11. aprila. Problem je vidljiv i na finansijskom polju. Ne morate trošiti bogatstvo za neke vaše vizije uklapanja.

BLIZANAC

Grupna dešavanja mogu biti zastrašujuća čak i za društvenog leptira kao što ste vi. Saturn i Sunce vam pružaju mogućnost da učvrstite neke kontakte koji su vam važni. U petak Venera iznosi istinu na videlo i postavlja pitanje o nečijim "rogovima". Možda ste suviše brzo pohrlili ka pomirenju i sakrili nečije ponašanje pod tepih. Kvadrat sa Jupiterom iziskuje promenu i ma koliku bol osetili, moraćete da prihvatite taj potez.

RAK

Imate mogućnost za veliki zamah u karijeri ove nedelje. Podrškom Saturna ovo bi moglo biti nešto stabilno i na duge staze. U ljubavi držite otvoren um, ali ne ugrožavajte svoje standarde. Izazovni aspekt Venere i Jupitera mogao bi da vas dovede do neuobičajenog poverenja u ljude koji to nisu zaslužili. Pokušajte direktan razgovor sa vašim partnerom ili makar razgovor sa nekim ko će umeti da vas sluša.

proleće
Foto: Profimedia

LAV

Šta se dešava u kancelariji u Londonu ili možda Mumbaju? Rad sa ljudima iz različitih delova sveta može doneti novu uzbudljivu dimenziju vašeg života. Sunce i Saturn vam daju da potpuno osetite vaše samopouzdanje. Međutim, ima tendencije da zagrizete više nego što možete da progutate. Ne zamerajte partneru previše, jer svako ima mane, pa čak i vi... verovali ili ne.

DEVICA

Nije vam potreban detektor laži. Vaša intuicija će učiniti nemoguće. U sredu Sunce osvetljava Saturn i pomaže vam da odvojite stvarnost od iskrivljene slike. Ova nedelja bi mogla biti presudna za neki vid suživota ili potpisivanja zajedničkog ugovora za neki zakup. Od petka, međutim, dom je poslednje mesto gde biste želeli da boravite.

VAGA

Izgradnja čvrstih odnosa za vas je bila oduvek tajna uspeha. Ove nedelje potvrđujete uspešnost te strategije. U petak će vas Venera navesti na posesivna razmišljanja i tome ćete se teško odupreti. Proverite sve podatke pre nego što reagujete ili optužite nekoga. Biće i onih Vaga koje će imati potrebu za većom slobodom. Ne igrajte ruski rulet sa nekim ko igra fer. Vikend posvetite razmišljanju o dugoročnim ciljevima u karijeri.

ŠKORPIJA

Pritisnite dugme i krenite. Možete da napravite neke velike korake ove nedelje. Kao ulje za podmazivanje, biće potrebna neka vrsta poniznosti. Nećete izgoreti pre cilja, pokušajte. U petak Venera pravi lukav kontakt sa Jupiterom i može prouzrokovati da promašite trag u ljubavi. Držite kartice malo bliže vašem unutrašnjem džepu, drugim rečima, ostanite verni svojoj prirodi.

STRELAC

Dragi brzi Strelčevi, malo usporirte ove nedelje i uživajte u kreativnom procesu. Trenutno vri od strasti i novih ideja na emotivnom planu. Ako se naljutite ove nedelje Saturnova gvozdena volja će vam dati raketno gorivo, te ćete srećno proslaviti svoja dostignuća. Zapamtite jedno: ljudi koji vam dolaze u život sa sobom nose i svoj buket mana.

JARAC

Možda ste se proteklo vreme bavili domom i porodicom, ali Saturn vam sada daje podršku da kreativnost usmerite na svoju podsvest. Sastavite foldere vaših iskustava i gledajte da ih svrstate po prioritetima, a ne po trenutnim zbivanjima. Iako vam se mogu učiniti primamljivi neki seksualni eksperimenti, ne odbacujte postojeću emociju. Imaćete energiju divljeg deteta, može biti i simpatično, ali od vas se oduvek očekivala pribranost.

proleće
Foto: Profimedia

VODOLIJA

Zaradili ste svoj status. Napravićete razliku između grupa i organizacija čiji ste deo. Ne treba da se pretvarate u žrtvenog mučenika da biste dokazali svoju hrabrost. Bićete sjajni u diplomatiji. Možete da inspirišete ljude da zavrnu rukave na poslu. U odnosu sa partnerom mogli biste da bacite tu ciničnu masku i zaustavite taj talas koji se krije iza neuspelog humora.

RIBE

Vi ste žrtva svoje energije. Šta ako nije bilo potrebno raditi toliko za ostvarenje ciljeva? Saturn vam pomaže da uštedite svoje resurse. U petak đavo će se lično pobrinuti za emotivni status. Ovo može imati pozitivan ishod ako ste položili prijemni na nečijim osećanjima. Nemojte pucati sebi u koleno da biste nekome ugodili. Neka vaša strastvena snaga preuzme kormilo ove nedelje.

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd