Skip to main content
Auto moto savez Srbije

Super članski paket AMSS – sigurnost za svakog vozača u zemlji i inostranstvu

Foto: Facebook/AMSS
Ako želite miran i bezbrižan put u inostranstvo uz pravu sigurnost i zaštitu od velikih troškova, obavezno postanite član Auto moto saveza Srbije. Svi znamo koji su rizici vožnje, a i najmanja nezgoda na putu može vas koštati na hiljade evra. Zato smo mislili na vas i u periodu od 12. do 28. februara omogućili vam dodatnih 10 odsto popusta na Super člansku karticu.

Osnovna cena paketa inače je 2.000 dinara, ali tokom ove zimske akcije za samo 1.800 dinara godišnje moći ćete sebi da obezbedite besplatne usluge i uštede u zemlji i Evropi. U slučaju kvara u Srbiji možete 4 puta iskoristiti popravku vozila na putu ili šlepovanje, a u inostranstvu popravku ili prevoz do najbližeg servisa. U slučaju saobraćajne nezgode operateri AMSS pozivom na broj 1987, organizovaće vam besplatno šlepovanje i do samog prebivališta. Vlasnici Super članske kartice mogu uvek dobiti pravni savet, I ukoliko je to neophodno, hotelski smeštaj, prevoz članova porodice, kao i velike popuste u okviru sistema “Show your card” na skoro 28.000 prodajnih mesta širom Evrope.

Povrede prilikom nezgoda su česte i zato je dobro misliti na vreme i osigurati se od brojnih rizika. U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja za vreme boravka u inostranstvu i za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana na teritoriji Evrope bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

Iskoristite promotivne cene i kupite Super članski paket Auto moto saveza još danas. Čekamo vas u više od 160 poslovnica širom Srbije.  Za više informacija posetite sajt www.amss.org.rs.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
17 Beograd