fbpx
Skip to main content
trbušnjaci

Svako bi mu pozavideo na trbušnjacima, a kada vidite koliko ima godina - ZANEMEĆETE! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/The Royal Video Mag
Za ovakvo telo je potrebno mnogo truda i rada.

Iako izgleda bolje od većine mladića u svojim 20-im i 30-im, Liang Juksiang ima 61 godinu i telo "ubice". On već 10 godina ide u teretanu i smatra bodibilding načinom života. 

Kada je u 40 im ušao u krizu srednjih godina, tada je počeo njegov fitnes put. On je imao svoj posao pravljenja lampi i sijalica, živeo je jedan miran život i bila mu je potrebna promena. 

Prijatelj ga je ubedio da počne malo više da putuje, kao i da ide u teretanu kako bi bio fit i u kondiciji. Ubrzo je počeo da se oseća odlično kada je video rezultate, pa je čak odlučio da deo svoje firme pretvori u teretanu za njega i zaposlene. 

Liang Juksiang
Foto: Youtube Printscreen/The Royal Video Mag

To je bilo pre više od 10 godina, a Liang je sada odličnog zdravlja i još boljeg izgleda. Niko ne bi rekao da ima unuče.

- Doživljavam bodibilding kao hobi. Nemam neku striktnu dijetu, jedem šta hoću i kad hoću. Jedino pravilo kojeg se pridržavam jeste da stomak treba da bude 70 odsto pun. Pored toga jedem šta hoću jer smatram da ako osećate da vam se nešto jede, to znači da baš to fali vašem telu. Naročito volim da jedem meso - rekao je Liang.

Liang se nada da će njegova priča poslužiti kao inspiracija drugima, kako bi zapamtili da godine ne treba da nas zadržavaju u ostvarivanju naših snova. 

Pored bodibildinga, Liang voli paraglajding i trke automobila. 

KAO MAŠINA: Diže tegove, ali šta radi UZ TO će vas raspametiti! (VIDEO)

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd