Skip to main content
Muškarac i žena u krevetu

TEŠKI BLAMOVI: Ovo su najgore nezgode koje su se ljudima desile TOKOM SEKSA

Foto: Profimedia
Da li se i vama dogodilo nešto ovako neugodno?

U trenucima strasti najviše strahujemo da nam ne zakažu intimni delovi tela, a toga se posebno plaše muškarci. Postoje, međutim, i druge situacije koje nas tokom seksa mogu itekako osramotiti kao što su puštanje vetrova, plakanje, povraćanje…

Više od 2.500 Britanaca učestvovalo je u novom istraživanju u kojem su iskreno opisali sramotne trenutke koje bi radije zaboravili, piše Daily Mail.

Čak 63 odsto ispitanika je izjavila kako im je najneugodnije bilo kada ih je neko od članova porodice "ulovio na delu", a to je ujedno i najčešći razlog zbog kojeg su se postideli.

Na vrhu liste srama kod žena su neočekivana menstruacija i gasovi dok su pospanost i plakanje, na vrhu liste kod muškaraca.

žena plače u krevetu
Foto: Profimedia

Više od pola ispitanica koje su učestvovale u anketi, ispustilo je vetar tokom seksa, dok ih je 37 odsto imalo problem s iznenadnom menstruacijom. Na trećem mestu kod žena je nekontrolisano kikotanje, a slede povraćanje i nespretno korišćenje seksi igračaka.

Najčešća sramota koju su doživeli muški ispitanici je ta da su zaspali usred akcije, dok ih je 21 odsto plakalo nakon nje. Oko 15 odsto ih je imalo problema zbog prostota koje su izgovarali tokom seksa, 11 odsto s preranom ejakulacijom, dok ih se 10 odsto suočilo s potpunim neuspehom u postizanju erekcije.

Ovakve situacije nasmijale su 32 odsto ispitanika, i oni su odmah zatim nastavili s "poslom", dok ih se 38 odsto osećalo toliko loše da nisu mogli da nastave.

Pogledajte OVDE kako izgleda dildo dron, koji leti pravo u vašu vaginu!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd