fbpx
Skip to main content
Top tri frizure za plažu!

Top tri frizure za plažu!

Foto: Profimedia
Lako, brzo i praktično. Više ne morate da se krijete ispod šešira!

Sunce, plaža i more su prvi pojmovi koji vam padnu na pamet kada neko pomene leto. Godišnje doba koje izaziva radost i uživanje. Međutim, vašu sreću može da upropasti kosa koju ne znate kako da ukrotite kada ste na nekoj tropskoj destinaciji. Želite da se odmorite i od tog frizera koji vam se stalno mota po glavi, ali vam je u tom trenurku preko potreban.

Pogledajte frizure koje možete same da napravite krajnje jednostavno, a opet izgledate pristojno, lepo i šik. Naravno, pored frizure, ne zaboravite da kosu negujete uljima i preparatima koji će joj pružiti negu za vreme vašeg odmora.

Neobavezna punđa

Top tri frizure za plažu!
Foto: Profimedia

Frizura koja je svakog leta u trendu je svakako punđa. Odlična je za sve prilike. Ovoga puta odmorite kosu od zalizane kose i punđe koja stoji perfektno. To vam nije potrebno kada ste na plaži. Odličan izbor za ovu priliku će biti mala punđa koju po običaju svi nosimo nakon kupanja ili napornog dana. Frizura koja ne mora da bude idealna. Za dame koje imaju  kratku kosu mogu da zavežu rep i onda polako oko gumice da uvrnu rep formirajući punđu. Oni sa dužom kosom mogu ceo posao da završe  iz jednog poteza.

Pletenice

Top tri frizure za plažu!
Foto: Profimedia

Super popularne pletenice su opet u trendu. Zabavna i krajnje letnja forma koja će vam pomoći da imate jednu brigu manje. Bez obzira na dužinu, ovaj vid frizure je moguće brzo napraviti na krajnje praktičan način jer sklanja kosu sa lica i pristaje uz skoro sve kombinacije. Ono što pletenice čini praktičnijim od ostalih frizura je to što možete je nositi dva, tri dana bez promena.

Ležeran visoki rep

Top tri frizure za plažu!
Foto: Profimedia

Svi već znamo da sunce čini kosu suvom i teškom za održavanje. Najlakši način da sredite svoju kosu je da je podignete u rep. Ovog leta će biti poželjan visoki rep koji ne mora da bude tip top sređen. Čak je preporučljivo da ga nosite blago pričvršćenim na temenu i s ponekim puštenim pramenom. Ukoliko vam je kosa baš suva i bez sjaja potrudite se da je s maskama i kremama vratite u život.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
16 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19