Skip to main content
Vladimir Putin

U ISTOJ NEDELJI UMRO I DOBIO DETE: Putin izgleda veoma dobro za "mrtvog" čoveka! (FOTO)

Foto: Reuters
U medijima se povela rasprava o tome gde je Putin nestao. Dok su jedni tvrdili da je bolestan, drugi su ubeđivali narod kako je Ruski predsednik umro. Na iznenađenje onih koji su širili informaciju da je Putin mrtav, on se u ponedeljak pojavio u javnosti i veoma dobro izgleda za “mrtvog“ čoveka.

Stručnjaci i novinari koji nikada nisu posetili Rusiju, i slabo govore taj jezik širili su dezinformacije na društvenim mrežama i u medijima, pa se tako moglo naići na naslove poput: "Moskovska misterija: Nestao Vladimir Putin", "Vladimir Putin smrtno bolestan", "Putina već danima nema u javnosti, da li će se pojaviti na današnjem sastanku"...

Dok su se svi pitali gde je Vladimir, Ukrajinci su jedva dočekali i sahranili ruskog predsednika napravivši spomenik sa njegovim likom. Ukrajinski aktivisti postavili su nadgrobni spomenik na kome je Vladimir Putin prikazan kao Adolf Hitler, ispred ruske ambasade u Kijevu, želeći na taj način da se našale na račun glasina o zdravstvenom stanju ruskog predsednika.

Kada bi se priča svih medija sklopila u jednu to bi izgledalo odprilike ovako:

U četvrtak je Ruski predsednik Vladimir Putin "umro". Već u petak, nakon njegove iznenadne "smrti" postao je otac i tim povodom otišao je u Švajcersku gde se njegova devojka porodila. Tako presrećan vratio se u Rusiju, ali njegove muke postaju veće jer biva "zarobljen" tokom vojnog puča, da bi se u subotu uveče “razboleo” od agresivnog gripa.

Bez obzira na ceo splet događaja koji se inskonstruisao u svetskim medijima ostala je nedoumica i pitanje za nedelju uveče: "Da li će se Putin pojaviti sutra na sastanku?"

Došao je ponedeljak i nastao tajac nakon gromoglasne rečenice koju je izgovorio čovek koga su pre par dana sahranili:

"Bez tračeva bi život bio dosadan", kazao je Putin.

Ipak, ostalo je pitanje koje sve muči: "Gde je to bio Putin?" Za ovaj odgovor javnost će biti uskraćena  jer se politika i tradicija Rusije razlikuje od politike i tradicije Zapadnih zemalja. Ruski političari svoj lični život ne eksponiraju u javnosti, pa tako ni ovaj ni odgovor na to: "Kako izgledaju Putinove ćerke?" - za sada nećemo dobiti!

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd