fbpx
Skip to main content
Madona

VIP HOROSKOP: Madona - kraljica intrige

Foto: Facebook
Izabrali smo da vam prikažemo jedan od vrlo interesantnih horoskopa. Madona je ikona sjaja i šou biznisa. Šta je doprinelo njenoj intrigantnoj karijeri planete su nam dale neke od odgovora.

Madona, Lujza Veronika Čikone rođena je 16 avgusta 1958. Njeno Sunce je u znaku dominantnog Lava. Podznak Devica je Madoni omogućio čist racio i dobru procenu za momente njenog uspona u karijeri.

madona
Foto: Profimedia

Takođe Mesec u istom znaku i I polju daje joj jednu sofisticiranu harizmu i oči boje leda. Jasno je i laicima da osoba sa ovakvom pozicijom nije obdarena emotivno. Stelijum u XII polju govori da veći deo njenog života ostaje pod velom tajne koje sa kojima živi samo ona. Ova pozicija ukazuje na to da je dosta puta bila u sitiaciji gde je bila životno ugrožena. Na to upućuje postavljen Mars, da je imala dosta fizičkih povreda i pod konstantnom je pretnjom od  istih.

Njeno zvanje je odabir znaka Vodolije. Tu je situacija vrlo jasna.  Smelo je pomerila sve tabue i uvela neku vrstu inovacije u svet šou biznisa. Njeno polje finansija, gde boravii Jupiter (širenje) i Neptun (mnoštvo), govori da će Madona biti materijalno vrlo situirana.

Njen put do slave opisuju planete koje su se našle u XII polju i doprinele mnogim traumatičnim iskustvima.
Jakom i stabilnom učinio je njen podznak. Bezobzirno i odlučno je koračala ka svom cilju koji je i ostvarila.

Polje porodice i porodičnih odnosa za nju predstavlja tešku temu, ali iskustva koja je ponela iz matičnog doma dala su joj snagu i čvrstinu. Kao što je mnogo toga vezano za njen lični život ostalo nedorečeno, takav status je zauzet i po pitanju bračnog odnosa.

Madona je jedna jedinstvena, ovaj horoskop je teško tumačiti i ostavlja dosta nerazjašnjenih tema.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
24 Beograd