fbpx
Skip to main content
pas, puška, maska

NEVEROVATNO: Pas puškom upucao vlasnika

Foto: Profimedia
Ričard Fips izašao je iz kamioneta da skine lance za sneg, a psu je naredio da ode pozadi. Dok se pas nameštao na zadnjem sedištu, stao je na pušku.

Muškarac (46) iz američke države Vajoming u ponedjeljak je zadržan u bolnici s prostrelnom ranom na levoj ruci nakon što ga je, verovali ili ne, ustrelio vlastiti pas.

Policija pretpostavlja da je pas nagazio na napunjenu pušku koja nije bila zakočena ili je pomaknuo nešto drugo što je aktiviralo oružje.

Ričard Fips bio je u društvu s još dvojicom muškaraca. Zaustavili su kamionet i Fips je izašao napolje kako bi s kotača uklonio lance za sneg. Istovremeno, psu je naredio da ode na zadnje sedište gde je ležala puška 300 Winchester Magnum, prenosi "Jutranji.hr".  Fips je odmah prebačen u bolnicu, ali srećom povrede mu nisu ugrozile život.

"Sve se moglo lako sprečiti da puška nije bila napunjena. Nošenje napunjenog oružja, zakočenog ili ne, u pretrpanom autu nikad nije dobra ideja" kazao je lokalni šerif Stiv Kozisek koji je priznao da u svoje 42 godine policijskog staža još nije naišao na ovakav slučaj, piše Huff Post.

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd