fbpx
Skip to main content
Tramvaji u Beogradu

ZATVARANJE SAOBRAĆAJA: Izmenjene trase zbog radova

Foto: Srbija Danas
BEOGRAD - Zbog radova na izgradnji stambenog objekta u Ulici Todora Dukina, na delu od Kruševacke do Ibarske ulice, danas će doći do zatvaranja saobraćaja, kao i 13. i 27. juna, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.

Kako je navedeno, tokom izvođenja radova delimično se menja režim rada pa će se tako vozila na linijama 25, 25P, 26 i E8 umesto Ulicom Todora Dukina, u smeru ka Vukovom spomeniku kretati Kruševackom, Gospodara Vučića, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama gde će koristiti postojeća stajališta. U suprotnom smeru navedene linije će saobraćati na redovnoj trasi. 

Radovi i u Požeškoj kod broja 69

U saopštenju je istaknuto i da će JKP ''Beogradski vodovod i kanalizacija" od danas do 9. juna izvoditi radove na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Požeškoj ulici u visini kućnog broja 69. Radovi će se izvoditi na delu kolovozne trake u smeru ka gradu tokom kojih će biti promenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza.

Tako će tramvaji sa linija 12 i 13 saobraćati na skraćenoj trasi kao lokalne linije 12L od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane i 13L od Bloka 45 do Gospodarske mehane. Biće uspostavljena autobuska linija 13A koja će ići od Glavne železničke stanice do Banovog brda.

Vozila će se kretati, u smeru ka periferiji, od Glavne železničke stanice, preko Savskog trga, Savskom, Bulevarom vojvode Mišića, Radničkom, Vijaduktom, Kirovljevom, Požeškom do Banovog brda. U smeru ka gradu vozila će se kretati od Banovog brda, Požeškom, Kirovljevom, Visoka, Paštrovićevom, Radničkom, Bulevarom vojvode Mišića, Savskom, preko Savskog trga do Glavne železničke stanice. 

Autobusi će duž trase koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza. Izlazno-polazno stajalište za liniju 13A na terminusu ''Banovo brdo'' biće sa linijama 50, 57 i 512, a vozila sa linija 13A, 23, 37, 49, 51, 52, 53, 58, 85, 88, E2, E5, 37N, 51N i 56N će se u zoni izvodenja radova kretati dvosmerno preostalom širinom kolovoza.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Slaba kiša
12 Beograd