fbpx
Skip to main content
Analni seks pod tušem

ŽELITE ANALNI SEKS, ALI STRAHUJETE? Uz ovih 5 stvari, opustićete se i maksimalno uživati u njemu

Foto: Profimedia
Uz ove informacije nećete imati problema.

Analna penetracija je najmanje uprotrebljavani oblik analnog seksaPostoji mnogo načina da se priušte analni užitak. Najčešće se praktikuje milovanje analnog otvora prilikom mastrubacije, oralnog i vaginalnog seksa. Neki ljudi uživaju osećajući prst, dok drugi više vole analne čepiće.

Za neke je cela ova priča samo mit, jer se previše plaše da se upuste u ovakvu vrstu uživanja. Da li je to zbog preterane brige o higijeni ili zbog straha od prejake boli – za sve postoji rešenje.

KAKO DA NE BOLI, A DA UŽIVATE

Budući da anus ima u sebi ogroman broj završetaka živaca, zbog nepravilnog postupanja može biti i izvor boli, a s pravim odnosom pruža velike užitke. Kada dođe do penetracije, analni se mišići skupljaju kao da se boje prodora. Bol će se pojaviti ako partneri ne pričekaju na opuštanje tih mišića, pri čemu će i penetracija uz pravu meru lubrikanta biti potpuno bezbolna. Opuštanju mišića doprineće i fizičko opuštanje dodirom, milovanjem i masažom.

analni seks
Foto: Profimedia

HEMOROIDI I ZATVOR NISU PREPREKA ANALU

Sama želja za izvođenjem analnog seksa nije nužno garancija za užitke. Hronična napetost anusa najčešći je razlog za neugodnosti tokom analnog seksa (hemeroidi, zatvor). Napetost se može otkloniti i tako što čete malo bolje upoznati anus. Najidealnija mogućnost za to je tokom tuširanja odnosno kupanja u kadi tokom masturbacije, kada je telo potpuno opušteno. I duboko disanje može opustiti analne mišiće. Kada se pojedinac nauči opustiti analne mišiće, i sam analni seks postane potpuno bezbolan.

ANUS OKRUŽUJU DVA MIŠIĆA ZATVARAČA

Anus okružuje spoljni mišić zatvarač, što ga pojedinac samovoljno može opustiti i napeti i unutarnji mišić zatvarač, kojim upravlja podsvesni sistem telesnih reakcija. Onaj koji vodi računa o otkucajima srca i reaguje na stres. Taj se mišić opusti tek kada se naše telo potpuno prepusti analnom seksu.

ANALNA STIMULACIJA PRUŽA VIŠE UŽITAKA

Analni užici mogu biti psihički ili fizički. Kod muškaraca izvor užitaka može biti pritisak na prostatu, bilo da je riječ o masaži prstom, upotrebi vibratora ili kod homoseksualnih odnosa o penetraciji penisom. Kod psihičkih užitaka riječ je prije svega o uznemiravajućem osjećaju obavljanja perverznog čina koji je još uvek prožet mnogim tabuima, što neke snažno uzbuđuje.

Ako ne znate kako da zadovoljite partnera, a da i vi doživite orgazam više na linku OVDE

Muškarci vam prodaju nekoliko laži o svom "drugaru tamo dole", ali ne nasedajte na njih - saznajte koje su to priče na linku OVDE. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd