fbpx
Skip to main content
Željko

Željkova mama otkriva šokantne detalje: PRESKOČIO je ZID OD 5 METARA da bi pobegao iz "Parova"!

Foto:dailymotion/prinscreen/kud puklo
U ratu sa produkcijom TV Hepi.

Željko Stojanović juče je samovoljno napustio vilu Parova i odustao od daljeg takmičenja kao i mogućnosti da osvoji nagradu od 100.000 evra, o tome više pročitajte OVDE.

U međuvremenu na internetu se pojavio snimak izjave Željkove mame Biljane Krsmanović koja je otvoreno prokomentarisala na koji način je njen sin pobegao iz rijalitija.

A kako se željko na romantičan način pozdravio sa Tijanom Ajfon u toaletu pogledajte OVDE

- On je uspeo preko izolacije da preskoči zid od pet metara. Tom prilikom povredio je petu. Željko se sada nalazi kod jednog prijatelja u Novom Sadu.

Majka ovog učesnika iznela je još gomilu optužbi na račun produkcije TV Hepi:

- Željko se nije plašio konkurencije i nikada zbog toga nije strahovao, a akamoli zbog novih učesnika koji su ušli u vilu, kako su pojedini krenuli da spekulišu. On samo nije teo više da trpi nasilje koje doživljava, a da ga produkcija nije zaštitila. On je istrpeo više od 30 udaraca i nikada nije hteo da odgovara nasiljem već psihološkom borbom. Produkcija je najavila da će ga tužiti i da će tražiti 20.000 evra. Ako njih nije sramota da posle  svega što je Željko doživeo i pored toga što nije imao honorar, da trže od njega taj novac. Mi ćemo to isplatiti, jer nama je važniji njegov život nego bilo šta drugo - iscrpono je objasnila Biljana za Puls.online

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 18 Pogledaj sve komentare
moki's picture

moki

preskocio zid od 5 metara,ovo je za svaku pohvalu

31 | 1
JEDAN JE ŽELJKO's picture

JEDAN JE ŽELJKO

A BOJANI PRENESITE DA ZELJKO NIKADA NE LAZE !!!!!

37 | 1
Brstina's picture

Brstina

Molimo nadlezne u Happy tv da nas obaveste dali su suspendovani strazari,koji su dozvolili da iz logora spektakularno pobegne ZEKS.!! HAHAHAHA a kako ih je izyebao. Koji kralj.

35 | 2
GLAVNI GLUMAC JEDNOG RIJALITIJA's picture

GLAVNI GLUMAC JEDNOG RIJALITIJA

Poznavajući Željka, mislim da rijaliti tek počinje, ali se seli van zidina krepi televizije. Hahahaha, šta li im Žeks sad sprema? Ne bi me čudilo da se Žeks pojavi malo s ove, malo s one strane zida, noćom. Šta je za njega zid od 5m, prava sitnica. On sam ima 2m. Tamo mu je ipak ostala Svarog žena, a on je VITEZ i BATMAN.....tako da......samo od Željkove mašte zavisi...hrabrosti ne manjka.

38 | 1
Žiža's picture

Žiža

Šta se tamo radi, niko živi ne zna, meni žao čoveka

36 | 1
Samanta's picture

Samanta

Željko treba da tuži produkciju i stanare vile zbog nasilničkog ponašanja prema njemu, tako da će on biti u plusu. Previše su tolerisali druge učesnike, a prema Željku se loše ponašala produkcija. Miki je pobjegao pa ga je produkcija vratila u vilu, koja mu je kazna bila? Nepošten odnos prema Željku.

32 | 1
Na sud's picture

Na sud

Nisam navijao za njega nego za gastoza ali to što mu uradio Vladimir usrani crnogorac je strasno zeljko tuži ih u stražu sa dobrog advokata uzeces im pet puta više nego glavnu nagradu duševna bol plus fizička pucice happy

25 | 1
ŽELJKO JE LJUDINA's picture

ŽELJKO JE LJUDINA

Čuj navijao za gastoza. Malog miša, lažljivu smradinu, nabeđenog komičara koji se sam sebi smeje i niko drugi. Vodio Zoricu u Pariz, i od svih znamenitosti Pariza, vodio je na razgledanje Željkove kuće. Mizerije. Vratili se iz Pariza i nalagali da Željko živi u trafici i da je maltretirao bivšu devojku. Bivša Željkova sve demantovala a slike govore. AKO HOĆEŠ LJUDINU DA GLEDAŠ - GLEDAJ U ŽELJKA.

15 | 0
Rebeka's picture

Rebeka

Ja ne mogu da verujem da u Srbiji, jedan tajkun sa bivsim covekom, malim maricem, drzi konc-logor.

27 | 2
Tyson's picture

Tyson

Prepotentni vaš Željko se hvalio kada ga Miki napadao, da je on trenirao boks u Parizu i da bi tog Mikija sravnao sa ztemljom 1 udarcem a tukle ga cure, ahahaha. I taj prepun sebe CG Vladimir misli da je neki frajer, sam za sebe keže u ulasku u vilu: "ja sam ovdje najjaći" ahahaha.

2 | 16
Boks je mentalna veština's picture

Boks je mentalna veština

Da li ti razumeš koliko si glup ili da ti crtam? Samo ću ti reći: kome snaga u topuzu leži, tragovi mu smrde nečovještvom. Reko Njegoš. A ti razmišljaj o Željku, Njegošu, Vladimiru a i o sebi.

20 | 0
Maja's picture

Maja

Mnogo puta sam plakala zbog stravicne torture koju je Zeljko doziveo u ovoj igri. Plakala sam i kada je izasao,ali od srece. Stidi se Maricu i produkcijo!

23 | 0
Elena 's picture

Elena

Zelko care bez tebe parovi su izgubile draz. Ne gledam vise.Pozdrav iz Makedonije za Zeljka,negovu porodicu i sve negove fanove.

9 | 0
Samanta's picture

Samanta

Vratite Željka u parove, ušla nova ekipa a tu bi sa Željkom bilo zanimljivo. Ove nove fufice što uvodite su užasne, napumpane, tetovirane, a o ponošanju nemam lijepih riječi. Produkcijo stavite pomoćne stolove i šipke, da se ove žene bolje vrte oko njih. Prava pornografija. Užas.

1 | 0
esad's picture

esad

dabi ponovo bili gledani vratite zeljka u parove

1 | 0
jaja's picture

jaja

nista bez zeljka postalo je dosadno otkad nema zeljka u parove

1 | 0
jaja's picture

jaja

nista bez zeljka postalo je dosadno otkad nema zeljka u parove

1 | 0
jaja's picture

jaja

postaliste dosadni otkad nema zeljka u parove

0 | 0

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
27 Beograd