fbpx
Skip to main content
Miodrag Božović i Zvezdan Terzić

ZVEZDAN TERZIĆ: Titula prioritet!

Foto: Srbija Danas
Tri su osnovna cilja u narednoj sezoni: Dalje smanjivanje duga, Omladinska škola i titula - rekao je generalni direktor kluba sa Marakane.

Ista priča, drugi akteri i okolnosti. Pre godinu dana Nenad Lalatović predstavljen je kao trener Crvene zvezde u nikad težoj situaciiji po klub. Na stadionu nije bilo čak ni struje, pa je predstavljanje realizovano u novinarskoj loži, jer u medija centu je bilo mračno. Grof je stigao pod svetlošću reflektora i mnogo povoljnijoj situaciji za klub, o čemu je govorio generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Prošle godine imali smo užasnu situaciju, klub je bio pred gašanjem, dug 52 miliona evra, a trebalo je naći odmah tri miliobna, kako bi Zvezda mogla da nastavi da se takmiči. Posle godinu dana mukotrpnog rada, smanjili smo dug na 42 miliona, dobili licencu za takmičenje u Evropi, afirmisali pet fudbalskih bisera iz naše škole i osvojili drugo mesto.

O planovima za narednu sezonu Terzić je istakao:

-   Imamo tri glavna cilja. To je dalje smanjivanje duga, napraviti najbolju omladinsku školu u regionu, a za to su potrebna ulaganja u infrastrukturu, dovođemnje vrhunskih trenera. Ttreće i najvažnije u predstojećoj sezoni je osvajanje titule. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd