fbpx
Skip to main content
mobilni telefon

Da li ste ikada "skidali" torente na telefonu? Ova aplikacija je ODGOVOR na to pitanje

Foto: Profimedia
Tu je čitav niz opcija koje bi jedan BitTorrent klijent i trebalo da ima...

Flud je BitTorrenta klijent za Android koji je, zbog činjenica da je odlično napravljen, dobro tehnički potkovan i vizualno usklađen, postao veoma popularan među onima koji torente preuzimaju i na Android uređajima.

Moderan i dobro osmišljen interfejs odlično izgleda na smartfonima i na tabletima, a tu je i čitav niz opcija koje bi jedan pravi BitTorrent klijent i trebalo da ima. Flud tako, nudi podršku za magnet linkove (prepoznaje magnet linkove iz veb pregledača), a podržava i RSS kanale sa automatskim preuzimanjem. Tu su mogućnosti sekvencijalnog preuzimanja i podešavanja prioriteta za datoteke i mape.

mobilni telefon
mobilni telefon
Foto: Profimedia

Osim toga, nema ograničenja brzine preuzimanja i slanja, a zgodno je i to što podržava torente sa velikim datotekama (samo treba pripaziti na ograničenje veličine memorijskih kartica).

Praktično je i to što postoji mogućnost podešavanja preuzimanja samo kad je telefon povezna na Wi-Fi mrežu, prenosi Bug. Fluid je dostupan putem Google Play prodavnice aplikacija, a osnovna verzija je besplatna dok verzija koja ne prikazuje oglase košta 2 evra.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd