Skip to main content
Igra Černobilj

SAD SE SVI KAČE: Posle megapopularne serije, stiže igra smeštena u Černobilju (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Chernobylite
Nepresušan izbor (zarade).

"Chernobilyte" je naziv prestojeće horor igre preživljavanja, smeštene u Černobilju, na kojoj radi studio The Farm 51. Isti studio je za svoj projekat "Chernobyl VR" već radio 3D sken okoline, zbog čega u igri možemo očekivati realističan i veran prikaz černobiljskog okruženja. 

STARLETE, ŠTA ĆETE SAD? Pojavio se program koji bez problema provaljuje (zlo)upotrebu FOTOŠOPA (VIDEO)

STARLETE, ŠTA ĆETE SAD? Pojavio se program koji bez problema provaljuje (zlo)upotrebu FOTOŠOPA (VIDEO)

Igra je na Kikstarteru putem već prikupila više od 200 hiljada dolara. Radnja je smeštena više od 30 godina posle černobiljske katastrofe koja se dogodila kada ste vi bili tek mladi i zaneseni fizičar koji je radio u elektrani. U nesreći ste izgubili devojku i sada se vraćate na poprište nesreće kako biste se napokon rešili demona prošlosti. Tvorci igre obećavaju složenu i duboku priču, prepunu zapleta i emocija. 

Objavljen je i službeni polusatni video igre iz pre-alpha verzije u kojem se vidi kako je ugođaj apsolutno pogođen. Naravno, radi se o video igri i ne treba tražiti istorijsku tačnost radnje. Prvu priliku za igranje Chernobylitea PC igrači bi trebalo da dobiju na jesen 2019. Moguće je da igra naknadno izađe i za konzole. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd