fbpx
Skip to main content
Escobar fold 2

STIŽE BEZ DEVOJAKA: Eskobar predstavio novi savitljivi telefon

Foto: YouTube printscreen / Escobar Inc official
Trejler je napet...

U verziji opremljenoj sa 8GB RAM-a i 128GB interne memorije, Escobar Fold 2 se može nabaviti po ceni od 400 američkih dolara.

Pre oko dva meseca Roberto De Hesus Eskobar Gavirija, brat najčuvenijeg narko bosa u istoriji organizovanog kriminala - Pabla Eskobara, predstavio je prvi telefon sa ekranom na preklop svoje kompanije Escobar Inc.

Za razliku od prilično skupih Samsunga Galaxy Fold (1.980 dolara) i Huaweija Mate X (2.400 dolara), Escobar Fold 1 tržištu je ponuđen po ceni od samo 350 dolara.

NIŠTA VIŠE NIJE ISTO: "Gmail" izgubio jednu od najboljih opcija

NIŠTA VIŠE NIJE ISTO: "Gmail" izgubio jednu od najboljih opcija

VREME JE ZA KRAJ: Poznato ime u svetu mobilnih telefona stavilo tačku na proizvodnju

VREME JE ZA KRAJ: Poznato ime u svetu mobilnih telefona stavilo tačku na proizvodnju

ZASLUGE KONKURENTIMA: Gugl Hrom dobio novu funkciju

ZASLUGE KONKURENTIMA: Gugl Hrom dobio novu funkciju

Za mnogo kraće vreme nego što je to kod poznatijih proizvođača slučaj, Escobar Inc. na tržište je izbacio svog novog "preklopnika" - Escobar Fold 2.

I kao što se za prvi uređaj tvrdilo da predstavlja kopiju jednog od prvih (mada, ne baš sasvim uspešnih) telefona na preklop - Royole Flexpai, njegov naslednik je veoma sličan Samsungu Fold.

Kako tvrde iz Escobar Inc.-a, njihov novi uređaj ima AMOLED ekran dijagonale 7,3 inča (kada je otvoren). Escobar Fold 2 pokreće Qualcomm Snapdragon 855 čipset, a telefon je opremljen sa pet kamera.

U verziji opremljenoj sa 8GB RAM-a i 128GB interne memorije, Escobar Fold 2 se može nabaviti po ceni od 400 dolara.

Kako je telefon, najverovatnije, kineskog porekla, mnogi sumnjaju u njegov kavlitet. Međutim, ako i ne ostane upamćen po kvalitetu, Escobar Fold 2 će, kao i njegov prethodnik, sigurno ostati upamćen po upečatljivoj reklamnoj kampanji - "Sexy girls not included!"

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd