Skip to main content
youtube zarada

VELIKA PROMENA! Ako KORISTITE Jutjub OVA opcija vam je na RASPOLAGANJU!

Foto: Profimedia
Jutjub više neće biti isti!

Jutjub'' je dodao platformu za proveravanje činjenica, koja će se pojavljivati svaki put kada korisnici pretražuju kontroverzne teme.

JuTjub
Foto: Profimedia

Tekstualna polja će se pojavljivati u vrhu rezultata pretraživanja, te će nuditi informacije koje dolaze od pouzdanih partnera, a kako bi se sprečavalo širenje dezinformacija. 

DOBAR TRIK: Novi Samsung ima SUPER FORU sa otkučavanjem telefona pomoću otiska prsta (VIDEO)

DOBAR TRIK: Novi Samsung ima SUPER FORU sa otkučavanjem telefona pomoću otiska prsta (VIDEO)

Opcija će se prvo pojaviti u Indiji, a na hindi i engleskom jeziku, da bi nakon toga stigla i do korisnika u drugim delovima sveta.

Opcija se neće odnositi na pojedinačne sadržaje, budući da bi za to bilo potrebno mnogo više resursa i ljudske radne snage, već će važiti za grupe kontroverznih tema u okviru kojih se obično dele pogrešne informacije.

PROBLEMI: Posle PADA, Fejsbuk bi mogao da dobije i kaznu - preko 2,3 MILIJARDE dolara

PROBLEMI: Posle PADA, Fejsbuk bi mogao da dobije i kaznu - preko 2,3 MILIJARDE dolaraTekstovi koji nude činjenice moraće prvo da prođu niz provera da bi stigli do rezultata pretraživanja, i da bi korisnicima ponudili izvore tačnih informacija u vezi sa temama oko kojih se često spekuliše.

''Jutjub'' je poslednjih godina napravio niz izmena, a kao deo borbe protiv video sadržaja koji šire lažne vesti, te kreatora čije kontroverzne aktivnosti doprinose globalnom neznanju.

 


 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd