fbpx
Skip to main content
vajber

Viber ima OPCIJU koja će posebno obradovati PRIČALICE, a njome ćete moći i SLAVU DA ORGANIZUJETE!

Foto: Profimedia
Snimanje glasovnih poruka je veoma jednostavno i moguće ga je prekinuti u bilo kom trenutku...

Najpopularnija čet aplikacija na našim prostorima - Viber, omogućila je nekoliko novih opcija, koje će posebno obradovati one koji vole dugo da razgovaraju.

Korisnici sada mogu da šalju glasovne poruke dužine do čak 15 minuta. Snimanje glasovnih poruka je veoma jednostavno i moguće ga je prekinuti u bilo kom trenutku, jednostavnim prevlačenjem prostom na Androidu ili pritiskom na "Cancel" iPhoneu.

Ukoliko ste, po otvaranju aplikacije, zatekli veliki broj glasnovnih poruka, Viber će ih automatski reprodukovati jednu za drugom.

vajber
vajber
Foto: Profimedia

Osim toga, Viber je zvanično objavio da će funkcija grupnih video poziva biti proširena na 30 učesnika. Ta promena će biti dostupna korisnicima širom sveta i, pre svega, je namenjena za potrebe školskih i fakultetskih nastavnih aktivnosti i konsultacija, ali i poslovnih sastanaka i većih porodičnih skupova.

Viber je, takođe, uveo i novi prikaz ekrana video poziva za desktop uređaje i mobilne platforme, koji korisnicima omogućava lakšu interakciju tokom razgovora. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sisteme, i primenjiva za mobilne i desktop uređaje, a kapacitet grupnih video poziva će još biti proširivan tokom narednih meseci.

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd