fbpx
Skip to main content
Sara Jo

LOVEFEST: Snažna poruka ljubavi iz Vrnjačke Banje poslednjeg festivalskog dana (FOTO)

Foto: Promo
Dobru zabavu nije mogla da spreči ni kiša!

Prošla je i druga festivalska noć, a desetine hiljada posetilaca dočekalo je još jedno jutro uz Jamie Jones-a, koji je posle vatrenog nastupa Guy Gerbera vrteo čak tri neverovatna sata. Hiljade ljudi, koje je došlo na Lovefest nije mogla da spreči ni kiša, a ni nezapamćeno nevreme koje je pogodilo grad neposredno pre početka programa druge večeri. 

Organizatori su poslali snažnu poruku ljubavi iz Vrnjačke Banje i zahvalilli  se svim posetiocima što zajedno sa njima žive za ova tri dana nezaboravne muzičke avanture. 

Lovefest
Lovefest
Foto: Promo

Želimo da se zahvalimo svima vama koji ste noćas pokazali koliko svi živimo za ovaj festival i što ste svi do jednog đuskali do zatvaranja kapija, što ste svojom energijom rasterali oblake i što zajedno sa nama verujete u sve ovo. Na nama je bio težak zadatak, da posle nezapamćene oluje pokrenemo celu mašineriju i osposobimo sve bine, ali dovoljno da vam dokažemo da smo tu zbog vas! Vidimo se večeras na najemotivnijem zatvaranju Lovefesta ikada, poručili su iz organizacije. 

Džejmi Džouns
Džejmi Džouns
Foto: Promo

Večeras zatavaranje koje nema ni Ibica

Večeras će Fire Stage ugostiti čak četiri mega zvezde, a ovakvo zatvaranje nema ni Ibica. Marco Carola i legendarni The Martinez Brothers puštaće u B2B setu, koji će trajati čak tri sata, a pre njih za poslednje jutro na Lovefestu ovog leta, publiku će pripremiti veliki Joseph Capriati. Organizatori poručuju da je sve spremno za nezapamćeni broj ljudi koji se večeras očekuje da će stići u Vrnjačku Banju. 

Lovefest
Lovefest
Foto: Promo

Na Live binu večeras stižu Dubioza Kolektiv, bend Maika, S.A.R.S. kao i Viva Vops. Za više informacija možete preuzeti Lovefest mobilnu aplikaciju dostupnu za sve IOS i Android korisnike.

 

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd