Skip to main content
Branko Cvejić

Legendarnom srpskom glumcu Branku Cvejiću se lekari BORE ZA ŽIVOT

Foto: RTS printscreen
Kako dalje saznaje Republika Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.

Glumcu je, kako saznaje Republika.rs, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se nalazi u Kliničkom centru Srbije i doktori se bore za njegov život nakon komplikacija sa debelim crevom i vodom u plućima.

Nezvanična informacija koju smo dobili iz bolnice jeste da je Branko trenutno stabilno, ali je opšta situacija teška. Nalazi se na kiseoniku, a po svemu sudeći izgleda da je u pitanju malignitet pošto mu se i pluča pune tečnošću nakon operacije.

Kako dalje saznaje Republika Cvejić još od ranije ima problem sa plućima, odnosno sa srcem, a kolege su zabrinute da li će uspeti da se izbori.

Glumca Branka Cvejića najviše pamtimo kao Listera iz "Porodičnog blaga", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i drugim. Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

Pre tri godine imao je zdravstvenih problema, o čemu je i javno progovorio.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom za medije, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu.

Na početku pandemije korona virusa govorio je ovako:

- Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja. Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme.

 

 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
28 Beograd