fbpx
Skip to main content
Drejk

DOBILI ČAK 8 NOMINACIJA: Njih DVOJE dominiraju na listi Američkih muzičkih nagrada

Foto: Instagram Printsreen/champagnepapi
A ostali...

Reperi Drejk i Kardi Bi dominiraju na listi nominacija za Američke muzičke nagrade (AMA), sa po osam u kategorijama pop-rok i rep-hip-hop!

Drejk je nominovan za najprestižniju nagradu umetnika godine, za koju će se boriti protiv Tejlor Svift (Taylor Swift), Eda Širana (Ed Sheeran), Imedžin Dragons (Imagine Dragons) i Post Malon (Pos Malone). 

U kategorijama rep-hip-hop i pop-rok, Drejk ulazi u trku i za najboljeg muškog izvođača, omiljeni album i omiljenu pesmu - "God''s plan", prenosi AP. 

Poznati kuvar Entoni Burden posthumno je nagrađen sa šest Emi nagrada!

Akademija za dodelu Oskara ODUSTALA od nove kategorije, a razlog je...

Reper XXXTentacion, koji je ubijen u junu ove godine, nominovan je za najboljeg novog izvođača godine i najbolji soul i R&B album, dok je Rijana nominovana za ženskog soul-R&B izvođača godine. 

Kardi B i Bruno Mars osvojili su dve nominacije za remiks "Fineše", a reperka će možda osvojiti i nagrade za najbolji mužički video. 

Ed Širan i Malon imaju po šest nominacija, dok je Kamila Kabeljo (Camila Cabello) u trci za pet nagrada.

Izabran je film koji će biti srpski kandidat za Oskara!

Nominacije su napravljene na osnovu lista najprodavanijih numera i evidencije o emitovanju na radiju i Internetu. Obožavaoci glasaju onlajn, a dodela nagrada je 9. oktobra u Los Anđelesu.

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd